Pai nu e bine,cum adica astepti sa faca ea primul pas? tu trebuie sa-l faci deoarece na esti barbat si barbatul trebuie sa fie barbat nu? hai! curaj ia-ti inima-n dinti si spune-i ceea ce simti(am facut si rima),fii mai curajos, ca poti sa pierzi din cauza timiditatii multe chestii, fa-ti curaj inainte sa fie prea tarziu(bine cand va fi cazul).
Daca totusi nu ai curaj sa-i spui direct... poti doar sa-i dai de banuit.prin comportament prin compimente.si petrecandu-ti timpul cu ea.
O fata nu va face niciodata primul pas.adica depinde de fata.eu nu las face asa ca incearca sa iti iei inima in dinti si sa vb k ea incearca sa ii explici ca ti-a fost cam greu sa iti faci curaj sa ii spui ce simti si vezi ce iti zice, poate te intelege
In primul rand cati ani ai? In al doilea rand eu consider ca u nu ai curaj fata in fata... dar ai incercat sa o abordezi pe mess, in sms? IN lumea asta virtuala avem mai mult tupeu si mai ales seara suntem in stare sa ne dezvaluim sentimentele! Ia-o usor spui ca e frumoasa ca ai vrea sa iesi cu ea prin parc! sau cand va ninge sa va dati pe un derdelus amandoi 2 pe o folie si o sa fie foarte distractiv si o sa atingeti mai mult! Fetele de multe ori fac pe nestiutoarele dar isi dau repede seama daca cineva le place. Zambestei mult si ai sa vezi ca o sa fie bine! Succes