| Laurik800 a întrebat:

Am o probleme de prietenie.Vecina mea s-a mutat acum 3 ani la tara (langa mine). E mai mica decat mine cu un an si in primul an cand a venit la tara toata vacanta si in wekend-uri ea a dormit la mine, a mancat la min, a stat la mine, i-am imprumutat haine la inceput cand a venit si mergea ori unde mergeam eu. Chiar am fost la munte cu ea, tatal ei si alte pers. In 3 ani nu ne-am certat nici odata. Ne jucam, faceam paparuda pe ascuns ca nu ne lasau parintii mei.Ne-am facut un club, ne-am numit Spider-Girl. Faceam totul impreuna. Anul acesta a trecut in clasa a 6 ( e vacanta deci pot spune ca inca mai e in a 5) Eu i-am prezentat toti colegii mei, prietenii si rudele mele. Ea a inceput sa fie prietena fff buna cu o colega cu care nu pot spune ca eram fff bune prietene dar nu ne certan sau ceva de genu. Eu mergeam cu ele 2 si ma plimbam si faceam poze, vb la telefon etc etc. Eu am inceput intr-adevar sa fiu geloasa ca vecina mea vb mai mult cu colega mea. Ele 2 au inceput sa vb mai mult ele fara mine si eu vb cu o colega ( alta) si spuneam ceva (amuzant ) despre acea colega ( Cata) cu care vorbea vecina mea ffffff mult ( Dia). Dia a auzit ce i-am zis acelei colege si m-a parat Catalinei : "Laura ii zicea lui cutare de tine si radeau de tine si..." Cata s-a suparat pe mine iar eu la randul mei pe Dia. Nu am mai bagat-o in seama 2 luni aproape 3. Acum imi dau seama ca eu si familia mea am considerat-o sora mea, deoarece costa inca o portie la masa ( de fapt 2 ca manca si tatal ei cu noi caci mama ei este in Italia dar acum a venit o perioada ). Deci eu ce pot sa mai fac? N-am de gand sa ma las mai prejos si sa dau la pace dar ...nu mai pot sa ma gandesc ca ea m-a schimbat cu prima prietena buna pe care a avut-o. Nu stiu dar niste sfaturi mi-ar fi de folos.

Multumesc mult!

1 răspuns:
| Danutdanut100 a răspuns:

Eu as spune sa iti faci alti prieteni si uita de ea daca o sa te tot gandesti la ia nu o sa mai o uiti deci sper ca am fost de ajutor funda?