| Ion50 a întrebat:

Salut.Am o simpla intrebare pe care cred ca toti băieți/bărbați si-o adresează intr-un moment din viața "mărimea penisului ".Eu am 16 ani si am organul reproducator relativ mic si subtire, îmi este rusine sa am încă primul contact sexual.Ce sfaturi îmi puteti da si daca se poate sa îmi spuneti cat merita acele produse pentru marirea acestuia.Respect pentru băieții adevărați

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

NU exista nici produse nici metode eficiente cu ajutorul carora sa se provoace modificarea unui organ deoarece dimensiune lor este pogramata genetic. Deci si dimensiunea penisului este stabilita genetic si din acest motiv nu se poate modifica, exact la fel cum nu poate fi modificate inaltimea, culoarea ochilor, forma si marimea palmelor, sau dimensiunea altor organe. Cu ajutorul tehnologiei si cunostintelor medicale detinute in acest moment este practic imposibil sa se faca orice modificare reala care sa fie atat semnificativa cat si functionala a dimensiunii penisului atat ca silungime cat si grosime. Multa sanatate!

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Imi pare rau pentru tine, si-mi pare si mai rau trebuie sa te dezamagesc, dar nu exista produse care maresc penisul, ceea ce se vinde pe piata online, magazine, internet, promit toate, dar in final sunt bani aruncati.
Gandeste-te si tu, daca produsele acelea ar functiona, nu ar mai exista barbat care sa se planga de un penis mic.
Singura solutie cu adevarat ajutatoare, care iti poate extinde penisul, din pacate cu doar 2-3 cm, este operatia chirurgicala de marire a lui.

| 393Dan a răspuns:

Intalneste-te cu una virgina care n-o vazut niciodata alte penisuri. La prima intalnire intreab-o despre relatiile precedente si cum s-au desfasurat. Preferabil e sa nu fi avut pe nimeni, ca sa fii sigur.
In asa fel nu va avea cu cine sa te compare si ii va parea normal, pentru ca asta e tot ce va sti. Succes!