| bogdan133 a întrebat:

Salut, am o singura intrebare : Ce se intampla cu generatia asta? Sincer, incepand de la cei mici, acestia nu mai ies afara sa se joace, majoritatea au telefonane / tablete si petrec zilele in casa, unde sunt copii care stateau pana noaptea tarziu in fata blocului si se jucau? Oricum, problema cea mai mare este la adolescenti, poate asta e doar la mine in oras, dar nu cred. jumatate de liceu fumeaza, fete de 12-13 ani frecventeaza cluburile, cele de 16 ani nu mai au pic de demnitate. Am o colega care se mandreste ca a facut sex cu iubitul ei. pentru mine acest lucru este imoral sa-ti incepi viata sexuala la 16 ani, dar sa mai si te " lauzi". nu stiu sincer ce e in capul lor. Ce parere aveti de generatia asta?

1 răspuns:
| Sweetish a răspuns:

Bineînțeles că isteria asta nu e doar la tine în oraș. E pe întreaga planetă!
Hmm... nu am o părere tocmai bună. Știu că Facebook-ul e o pierdere de timp minunată... dar, dacă ar fi folosit doar pentru comunicare, ar fi super! Problema e că, multe fete "înnebunesc" și postează tot felul de poze indecente sau te mai miri ce comentarii la pozele unor băieți "șmecheri", PENIBIL!
Sau, cum am citit într-un articol că, o adolescentă s-a sinucis deoarece era jignită pe nu știu ce rețea de socializare, și făcută în toate felurile. Astea sunt părți oribile ale internetului, sunt multe.

Dar... peste toate părțile rele, sunt și părți bune!
exemple :
- site-ul ăsta! Aici ajutăm, într-un fel sau altul.
- acces rapid la anumite informații
- prietenii noi.

etc.

Dar, oricum. internetul influențează generația asta foarte mult! happy