| Metalhead208 a întrebat:

Salut.Am o teorie si nu sunt sigur daca este adevarata sau sunt doar eu prea paranoic.Eu ma înțeleg foarte bine cu o fata, suntem aproape ca un frate si o sora, iar un coleg de al meu a început sa o placa pe aceasta fata exact de cand a aflat ca eu si cu ea ne înțelegem.Eu si colegul asta nu vorbiserăm aproape niciodata in cei 4 ani de cand am fost colegi, si nici nu ne înțelegeam prea bine, dar de cand el o place pe fata si a aflat ca eu ma înțeleg cu ea, a tot încercat sa se dea pe lângă mine, vorbind cu mine foarte des, si venind mereu pe coridorul școlii lângă mine si fata aceea, si încercând sa para ca eu si cu el am fii prieteni.Peste putin timp el a reușit sa se împrietenească si cu fata, si de atunci el sta cu ea mai mereu pe coridor, si cand vede ca vin si eu încearcă sa o distragă pe fata sau sa o faca cumva sa plece (Un exemplu:*Ce ora ai?* *Mate* *Aa pai fugi ca se suna si întârzii*). Teoria mea este ca el a încercat sa se apropie de ea pretinzând ca este prieten cu mine, si dupa ce s-a apropiat încearcă sa o îndepărteze de mine.Am mai spus teoria unor prieteni dar aceștia susțin ca sunt doar eu prea paranoic.Voi ce credeți?

3 răspunsuri:
| OldSoul a răspuns:

Eu cred ca ar fi timpul sa te cuplezi cu ea, asta pana nu ti-o ia el inainte.

| Elide a răspuns:

Poate vrea ceva serios cu ea, zic.și probabil vorbește o chestie cu ea.și când vii tu schimba cumva subiectul, n.ai ce sa faci, fata este singura? Când va avea iubit posibil sa vorbești foarte rar cu ea sau deloc, cum sunt doi colegi de la mine din liceu ei sunt și vecini de înțelegeau perfect până când fata si.a găsit pe cineva "acel cineva n.o mai lasă nici să iasă din banca"...

| Gabriel_Ionasc_1988 a răspuns:

Prietenul tău vrea sa-si demonstreze ca e mai bun ca tine în primul rând mai ales ca nu ati mai tinut legatura 4 ani, ceva s-a intamplat atunci iar el e invidios pe tine, nu vrea ca tu sa ai mai mult ca el, chiar dacă nu o place pe fata in subconștientul lui crede ca o place doar pentru faptul ca o placi tu. daca nu ma crezi incearca acelasi lucru cu alta fata si cu timpul o sa vezi ca am dreptate.Lipseste-te de astfel de asa zisi prieteni