| mady_1736 a întrebat:

Am prieten de 1 an si tin mult la el si stiu ca si el ma iubeste dar s-a suparat si nici nu mai vrea sa vb cu mine, motivul este ca fara sa iau seama am trimis un mesaj fostului (care-mi este doar prieten) de pe profilul sau. Este foarte suparat si nu stiu ce sa mai fac sa-l intorc inapoi... va rog dati-mi un sfat.

Răspuns Câştigător
| ClaraZ a răspuns:

Explicai ca fostul tau prieten iti este doar prieten.Cred ca iubitul tau este mai gelos, daca te iubeste va intelege.Nu are rost sa dati cu piciorul la o relatie de un an dintr-un lucru asa marunt. Vorbeste cu el si totul va fi bine.Bafta:*

5 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Eu nu stiu cum ai putut face asa ceva "din greseala"! Omul are tot dreptul sa fie suparat! Intotdeauna "actualul" are un dinte contra "fostului"! In legatura cu fapta ta, "capul face, capul trage" spune un proverb! Sau "dupa fapta si rasplata", adica trebuie sa suporti consecintele! Poate ca, cu timpul te va ierta! Cine poate sti?

Elianna
| Elianna a răspuns:

@mady:trebuie sa incetezi sa mai "comunici" cu fostul cat esti cu actualul, d aca vrei sa-l mai ai! Ultima ta comunicare a fost picatura care a umplut paharul, sau bomboana de pe coliva! Actualul, chiar daca stie ca tu comunici cu ex-ul, nu inseamna ca ii cade bine, sau ca este bucuros.Eu nu stiu cum de nu ti-ai dat seama!

| BrancoveanuAlexandra a răspuns:

Incearca sa vb cu el...sa ii explici cum s-a intamplat. Suna-l! bafta!:*

| mady_1736 explică:

Pt Elianna: Crezi ca este atit de grav ce-am facut spunind ca,, Poate ca, cu timpul te va ierta! "?

| mady_1736 explică:

Inca ceva, el stie ca comunic des cu fostul dar s-a suparat pentru ca mesajul a fost trimis de pe profilul sau.