Vorbeste cu diriginta si directorul, promite-le ca ai sa te ti de treaba, ca nu vor mai avea absenta nemotivata de la tine si ca vei rascumpara greseala invatand si fiind cuminte, va merge.
Ce? Pfff la ce liceu esti? Sncer, acum nu mai e asa drastica faza cu absentele, nu stiu de cum ai preaviz deja... asta e, ori diriga ta primeste cereri de la parinte, pntr motivare
O scutire medicala ar fi buna... dar nu stiu de unde ai putea face rost, anainte era mai usor, acum nu stiu.
Nu stiu ce sa zic... fa-ti rost de la diriginta data absentelor si fugutza la dr de fam pentru scutiri
Vorbeste cudiriginta, desi cred ca nu sunteti in relatii foarte cordiale, si promite-i ca nu mai lipsesti de la ore, in schimbul ajutorului ei. apoi tine-te de cuvant, nu te juca cu scoala, mai ales ca esti in clasa a 11-a. e pacat. daca crezi ca nu te poti intelege cu diriginta, sigur ai o profesoara care tine la tine, roag-o sa insiste la diriginta sa te creada pe cuvant. un preaviz nu inseamna exmatriculare, ci amenintarea cu exmatricularea.
Dead.and.gone, eu te intreb un lucru si tu ma iei la misto. minte de oameni prosti.