| Aenoenienanonim a întrebat:

am putin nevoie de ajutorbig grin. adica, eu acum ceva timp. locuiam putin mai departe de bucuresti.si imi placea de o fata.si a trebuit sa ma mut. Si acum locuiesc in bucuresti de vreo 2 ani si ceva, si m-am gadit sa vorbesc cu fata aia. Am vorbit vreo 2 ore cu ea si mi-a zis ca ea vine de obicei in weekend in bucuresti si am intrebat-o daca vrea sa ne intalnim sa mai vorbim si noi (cu toate ca am vorbit cam tot ce se poate online). una dintre marile greseli. Asa apoi, a doua problema (ea are prieten de 2 luni si ceva). Iar acum eu nu stiu ce sa fac, ce sa vorbesc cu ea. Mai ales ca ea acum are prieten, ne-am schimbat amandoi.happy. ce sa fac cand ma intalnesc cu ea, sa o pup pe obraz? cateva sfaturi va rog happy.

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fratele meu sarut-o senzual si excito putin... nuuuuuuuuu glumeam scuze daca team deranjat dar asa este normal cand te vezi cu o fata sa o pupi pe obraz si de vorbit gasesti ce sa vorbesti o intrebi cum a venit pana la locul vostru de intalnire si sa gaseste ce sa vorbesti cu o fata stai linistit