| VladyCristian a întrebat:

Am rafuzat odata vaccinul impotriva gripei porcine. Matusa mea care lucreaza la farmacie m-a sfatuit atunci ca nu e prea indicat iar acum chiar ea s-a vaccinat. Am auzit ca nu trebuie sa fii racit in momentul cand te vaccinezi... Am foarte mare febra musculara si sambata trebuie sa decid daca ma vaccinez sau nu. E bine sa fac vaccinul daca am febra musculara foarte mare? confused

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca esti sigur ca e febra musculara, nu are absolut nici o problema. Important e sa nu ai febra si dureri musculare din cauza unei viroze sau raceli. Si eu m-am vaccinat si n-am avut nici o reactie adversa importanta. Institutul Cantacuzino e recunoscut pentru calitatea buna a vaccinurilor sale, asa incat te poti vaccina cu incredere.

Abh
| Abh a răspuns:

Nu are nimic febra musculara cu vaccinul. Nu e voie sa fii racit.

| mariaw a răspuns:

De fapt, majoritatea nu se vaccineaza tocmai pentru ca nu cunosc pericolul si efectele adverse(referitor la ce a zis darkjoker). E normal sa ridice multe semne de intrebare despre vaccin mai ales ca nu a avut timp sa fie testat. Daca insa ne uitam la cazurile grave(decesele), faptul ca cei implicati aveau afectiuni cronice a dus la moartea lor. Desigur nu te poti baza pe asta. Poti urmari evolutia celor care au facut deja vaccinul si in functie de asta sa te decizia ca sa nu ai senzatia ca risti.(febra ta musculara nu e un impediment)

| DarKJoKeR a răspuns:

Nu e bine sa faci vaccinul deloc!
Are urmari foarte grave! Daca nu pe moment, apar pe parcurs.Majoritatea nu se vaccineaza, pentru ca cunosc pericolul.era pe www.trilulilu.ro un film,, adevarul despre gripa porcina''. cauta-l si uita-te la el.ai grija!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am citit pe net ca vaccinul asta a provocat la multi care l-au facut paralizie si cancer. App, la mine in clasa niciun elev nu s-a vaccinat cand au venit cu vaccinul