| Vlach a întrebat:

Salut,am revenit si cam am intrebari.
Deci, am aproape 13 ani si sunt cam scund,din cauza asta unii copii mai mari vorbesc si se poarta cu mine,cum sa zic,ca si cum ar fi superiori,unii se prefac,asta banuiesc,ca sunt prietenii mei,dar,pentru ca stiu ca daca imi fac ceva le zic parintilor,fiindu-le frica, se prefac ca-mi sunt prieteni.Eu sunt mai ciudatel,in afara de cativa copii de la mine din clasa care ma accepta asa cum sunt,ceilalti ma cred un nebun,ciudat si altele.
Asta ma cam deranjeaza,azi ma jucam cu un coleg luandu-i fesul,el fiind mai interesat sa zic asa de freza lui,ieri s-a tuns,si il tachinam cu asta,dar a inceput cu amenintari ca ma zice lu Dirigu',si facea miscari de wrestling specifice lui,pe mine,dandu-mi mana mereu peste cap,dar eu nu n-am spus nimanui,va zic voua acum,despre faptul ca facea pe mine si pe alti copii miscari d-astea,si chiar si promisese ca nu va mai face asa ceva pe mine si pe un prieten,eu m-am tinut de promisiunea facuta lui,care nu o zic,pe care am facut-o acum un an,iar el nu se poate tine de promisiunea pe care ne-a facut-o acum vreo doua saptamani, astea sunt lucrurile pe care v-i le voiam sa le spun...

2 răspunsuri:
| raMLesS a răspuns:

Eşti ciudat : "Deci, am aproape 13 ani si sunt cam scund,din cauza asta unii copii mai mari vorbesc si se poarta cu mine,cum sa zic,ca si cum ar fi superiori,unii se prefac,asta banuiesc, ca sunt prietenii mei, dar, pentru ca stiu ca daca imi fac ceva le zic parintilor, fiindu-le frica, se prefac ca-mi sunt prieteni.Eu sunt mai ciudatel, in afara de cativa copii de la mine din clasa care ma accepta asa cum sunt, ceilalti ma cred un nebun, ciudat si altele."

Invaţă română, lasă-i fesu-n pace, pune mâna pe carte şi nu te mai băga cu toţi copii înseamă.

| Vlach explică:

Imi da-ti va rog raspunsuri, cum sa rezolv astea?