| alacuochiialbialbastri a întrebat:

Am sa incep prin a va spune ca imi place de o fata din clasa de la mine.Nu stiu daca ea ma place pe mine sau pe colegul meu. Ea ne cauta mereu prin ghiozdane.Cum pot afla daca ma place pe mine sau pe colegul meu si cum sa o abordez? Va multumesc anticipat si sper sa primesc un raspuns cat mai repede! -Pentru neclaritati o cheama Andra si e din Piatra-Neamt-

Răspuns Câştigător
| MoRtY a răspuns:

Wow de ce va cauta prin ghiozdane?hee hee,, un pic ciudat, in fine.fi atent cand vorbeste cu tine cum se comporta, personalitatea ei va fi altfel cu tine decat cu ceilalti daca te place.Si daca te place spune-i direct(nu fi timid, poate nu ii place, tu o cunostismug), nu pierde timp pretios in care ea s-ar putea indragosti de alcnv.BAFTA(sper sa te placa) bye>big grin

4 răspunsuri:
| hayley a răspuns:

Intreab-o inaintea colegului tau. O fata apreciaza curajul unui baiat. Fii subtil, da-i de inteles ca o placi, apoi ia-o de o parte sau mergeti la scoala impreuna si intreab-o daca te place. happy Succes!

| SweetLikeaLemon a răspuns:

Va cauta mereu prin ghiozdane? :O Si... va gaseste?
laughing

| Iulia1106 a răspuns:

Singura neclaritate e de ce va cauta prin ghiozdane? thinking Si daca vrei sa o abordezi spune-i ce simti, astfel vei afla si daca ea te place. (:

| ionutzastietot_2041 a răspuns:

Pai o intrebi fetelor le place mult sa faci tu primul pas aa... daruieste-i c dar ceva special nu ciocolata sau flori gandeste-te ce iar placea.astept funda