| cosmina2005 a întrebat:

Am sa pun o intrebare destul de ciudata dar am nevoie de ajutor..Parintii mei sunt momarlani si vor ca in vara sa ma duca sa ii ajut la fan dar eu nu vreau pentru ca imi pierd timpul si nu vreau ca sa am probleme cu coloana de la varsta asta, daca intelegeti.Fratele meu merge si ii ajuta dar eu cu ce o sa ma aleg in afara de dureri de coloana pentru ca o sa ridic, anul trecut am fost la cules de prune pentru tuica si am avut dureri de spate 1 saptamana.Ce sa fac?

5 răspunsuri:
| crud a răspuns:

Interesanta intrebarea ta "eu cu ce o sa ma aleg". Daca vrei sa iti ajuti parintii, ii ajuti si gata. Poti munci cu pauze scurte si dese, astfel incat sa nu-ti pui coloana in pericol. Iar daca nu vrei sa ii ajuti, n-ai decat sa le spui adevarul. In definitiv, nimeni nu ar trebui sa te poata sili sa faci ce nu vrei.

| Andreeush a răspuns:

E urât din partea ta să vorbești așa. Ar trebui să îți ajuți părinții.

| Violleta2022 a răspuns:

O idee excelenta! In loc sa pierzi timpul de pomana, iti ajuti parintii si cine stie, poate scoti si un ban de buzunar.
In ce privesc durerile de spate, sunt de la sedentarism si lene, de stat prea mult in fund, pe scaun.
Ti-ar trebui miscare si exercitiu fizic, ca sa-ti activezi muschii spatelui si nu te vor mai durea cand te apleci.

| Gabriel2424 a răspuns:

Poti merge si tu sa îi ajuti, nu esti singura care isi ajuta parintii, putina munca nu a stricat nimanui, nu mai incerca sa cauti pretexte sa te scuzi, nu o sa mori de la munca.

| ibaal a răspuns:

laughing
daca iti place sa mananci, eu zic sa te duci!
Daca tu ai probleme cu spatele, te-ai gandit cate probleme au si ei?!winking