1. da esti cam slaba am un program care iti zice ce greutate ar trebui sa ai si tu ar trebui sa ai : 43 kg.
2.nu neaparat daca te ingrasi te dezvolti saudaca te dezvolti ti vine menstruatia si sincer iti sugerez sa nu-tsi mai doresti sa`rsi vina pentru. ca nu e un lucru placut e mai degraba un stres
3. si sincer nu iti sugerez sa te ingrasi chiar daca esti slabuta lasa stai linistita pentru. ca atunci cand vei creste o sa te dezvolti si o sa ai burta sau mai stiu eu ce si o sa ai compleze si o sa te intrebi cum sa fac ca sa slabesc
Esti numai bine pentru anii tai.Menstruatia va veni cand este corpul tau programat de la Dumnezeu sa vina. Poti sa te ingrasi cat vrei ca tot atunci va veni.Lasa viata sa curga de la sine si bucura-te de copilarie si de faptul ca inca nu ai griji lunare cauzate de ciclu. 50 de ani dupa aceea o sa te saturi de el!
Vai da cata filozofie fato daca incepi sa manci cum aia de din ainte atunci o sa te obijnuesti cu ideea da, dar dupa aia o sa te obijunesti cam mult si nu vei mai putea sa te opresti asa ca stai in loc ce iti trebuie tie ingrasare la 12 ani cu 36 de kile
Acum la 12 ani vrei sa te ingrasi...si eu eram la fel.si la 16 acum nu stiu ce sa mai fac sa slabesc ).
mananca dupa 6 seara, dulciuri, un gem pe paine, un ou prajit, chiar daca nu ti-e foame, si te vei obisnui asa. la varsta ta nu-ti pot spune de calorii, si alte celeo sa observi ca te ingrasi la un moment dat, dar nu-ti recomand asta pentru ca mai tarziu nu o sa mai stii cum sa slabesti.lasa timpul sa treaca si vei vedea ca o sa arati ca un copil normal`:*:*
Doamne fereste scumpo eu cred ca trebuie sa fii asa cum tea dat dumnezeu, maninca mai multa ciocolata si sa stii cine te va iubi te va iubi asa cum esti
AnnaAnax întreabă: