| Alex4LighT a întrebat:

Am si eu nevoie de niste pareribig grin.Am intrat in clasa a 9-a,boboc, toate bune.Si am picat in clasa cu niste amici.De asemenea e o fata in clasa pe care o plac(si am impresia ca si ea ma place,sunt aproape sigur de astabig grin,aproape).Mi-ar placea sa o invit la bal,si sa ne cunoastem sa mai iesim prin oras sau ceva,insa si unui coleg(si amic) ii place de ea, si mi-a spus.Insa ei nu ii place de el, adica avand in vedere reactiile ei la adresa acestuia...Si nu stiu ce sa fac,sa ii spun tipului ca nu il place, apoi eu sa fiu cu ea si sa spuna ca l-as fi mintit sau ca l-as fi folosit.Sau sa fiu cu ea,sa merg cu ea la bal, si cand el ar invita-o(mi-a zis ca are de gand sa o invite) sa il refuze spunandu-i ca merge cu mine...Voi ce ati face? Sa aveti o zi placutabig grin.

Răspuns Câştigător
| Alexstrasza a răspuns:

Mvai in ce te-ai bagat big grin Deci eu iti spun sa nu ii spui asa de direct baiatului ca fata nu il place, pentru ca da, o sa creada ca te-ai folosit de el pentru ca sa o inviti tu pe domnita cu pricina, iar de obicei oamenii nu accepta adevarul asa cum e. Bate-i lui un apropo despre reactiile ei, iar daca el pricepe, bine, daca nu iar bine, daca iti este prieten adevarat o sa inteleaga, daca nu, ghinion, in final tot ei se intorc, dar numai atunci cand realizeaza happy In legatura cu fata. daca tu esti chiar asa de sigur, intreab-o. Mult succes si spune-mi cum se termina aceasta telenovela big grin

1 răspuns:
| Addicted2Music a răspuns:

Daca simti ca fata te place, nu tine cont de nimic..eu zic sa o inviti la bal si lucrurile se vor clarifica pe masura ce voi veti deveni si mai apropiati.,, Intrusul`` se va retrage singur din peisaj laughing. Mult succes! happy