| GhostSura a întrebat:

Salut, am si eu nevoie de niste sfaturi va rog frumos. Deci, faza este asta, duminica ma duc la mare cu niste prieteni, iar acolo sunt niste prietene (5-6) ale iubitei unui prieten. Au organizat ei doi sa vina si prietenele acelea, toate single, noi single, in afara de prietenul acela. Problema este ca noi suntem in 5, cu prietenul meu in 6, iar 2-3 dintre aia le are cu fetele, adica au carisma, sunt mereu in centrul atentiei cand ies afara cu ei... eu nu prea le am cu vorba, nu prea stiu ce sa zic. Nu sunt urat cred, cand sunt pe afara ma remarca multe fete, se uita, etc mai mult de odata la mine, dar degeaba daca nu prea stiu ce sa zic. Oare are rost sa ma duc la mare? Aia 2-3 sigur le combina pe 2-3 dintre alea, daca nu pe toate 5 cine stie. Poate ma duc acolo degeaba si ma uit cum le combina pe alea. Am vazut pozele cu ele, sunt frumoase, as vrea sa ma duc, dar nu stiu cum sa ma bag in vorba cu ele, ce sa le spun, cum sa le combin... Niste sfaturi?

Răspuns Câştigător
| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Mergi si distreaza-te si sigur o sa poti fi cu vreo fata daca iti place si te place si ea. Nu incerca sa fortezi o relatie doar de dragul de a avea si tu una. Ai destul timp pentru asa ceva. Distreaza-te!

4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Păi de ce stai și te uiți? tu de ce nu te bagi în seamă? Logic că fetele o să-i observe mereu pe ăia care conduc discuțiile, dacă stai într-un colț ascuns și taci, o să fi mai mereu în dezavantaj. și să renunți la distracția de a merge la mare doar pentru că n-ai putea combina niște fete? wtf?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Poti incepe sa iti repari limba romana, pe urma o sa fie mai usor sa vorbesti cu fetele.

| Sofer a răspuns:

Mergi la mare bro. O sa vezi multe fete și o sa agăți și tu ceva. Urmărește fără sens tv.

| Lecorbusier a răspuns:

Stai boss ca nu trebuie sa mergi la mare ca sa dai la buci cei mentalitatea asta. distreaza te nu mai fi asa bosumflat ai incredere in tine