Te inteleg bine. Incearca sa iti imaginezi ca esti singur pe scena, doar cu ceilalti care joaca in piesa si ca nu te priveste nimeni din sala. Pastreaza-ti calmul si gandeste-te ca trebuie sa dai tot ce ai tu mai bun ca totul sa iasa frumos, asa ca nu ai timp sa ai emotii, sa nu ai stare, etc. Gandeste-te ca acei oameni au venit sa va vada piesa pentru ca sunt interesati de ea si pe de o parte si ei va inteleg pe voi, cei care jucati rolurile respective, stiu si ei prea bine ca aveti emotii. Este greu cand esti in fata unui public dar trebuie sa te concentrezi si ai sa vezi ca totul va iesi bine si frumos, exact dupa asteptarile la toata lumea. Si in plus, pe scena nu esti singur, si ceilalti actori care joaca alaturi de tine, mai mult ca sigur si ei se afla in aceeasi situatie. AI incredere si o vei scoate la capat cu bine!
Eu iti doresc multa, multa, bafta si iti tin pumnii!
P. S: Mi-ar fi facut placere sa fiu si eu in sala, sau de ce nu pe scena alaturi de tine, sa jucam impreuna. Poate voi avea si ocazia asta, nu se stie niciodata!
Numai bine! :*
Pho3nix, cu ochelarii ăia la ochi tu ai emoţii?
Fii încrezător, toţi cei care te privesc au pretenţii de la tine. Dacă ştii ce ai de făcut nu ai de ce să-ţi faci griji.Sunt sigură că totul va fi bine.
Bafta!
Va multumesc tuturor pentru sfaturi.
A iesit foarte bine. Am improvizat putin si a iesit si mai bine decat se astepta juriul si publicul.
Nu stiu de ce m-am impacientat asa de tare dar nu mai conteaza.
Multumesc tuturor.
Phoenix asa se intampla mereu, o sa vezi ca si data viitoare vei avea aceleasi emotii, e inevitabil.
Oricum sincere felicitari!
Salut!
Gaseste ceva sa faci : joaca-te ceva care iti atrage toata atentia ca sa poti uita, vizioneaza un film care iti place ( o comedie poate ), vorbeste cu prietenii si cel mai important, sa dormi (trebuie sa fi odihnit pentru spectacol).
Ar trebui sa iti spui mereu ca nu ai de ce sa iti fie frica, totul va iesi bine, gandeste-te la o persoana draga tie si poate asa iti va veni curajul (eu cand ma gandesc la fata pe care o iubesc, parca as putea face orice, pentru ca ma gandesc ca o fac pentru ea si parca ma simt mai tupeist)
Sper ca te-am putut ajuta, sa ai o seara buna!
Pai. bea un ceai de tei. schimbate in pijamalele preferate. fate comod in pat si citeste o carte, stai p laptop sau uitate la emisiunea preferata! Fa ceva cu care sa-ti ocupi timpul, astfel orele vor zbura si u vei uita d ziua d maine pentru ceva timp. Relax. totul va fi bine! Cine vede si nu stie spune ca asa trebuie sa fie! Succes:*