Parerea mea este ca ar trebui sa te gandesti bine inainte de a lua aceasta decizie pentru ca iti poate schimba viata poate chiar mai mult decat iti poti inchipui tu. De foarte multe ori dam vina pe anturaj, stres sau alte probleme cotidiene si ca sa ne linistim apelam la fumat, la bautura sau la droguri care in mintea noastra ne spune ca sunt rezolvarea problemei...Nu te cunosc, nu ma cunosti insa simt nevoia sa ajut la fel de mult cum simt nevoia sa fiu ajutat asa ca sfatul meu este sa nu te apuci de fumat si sa iti indrepti atentia spre altceva...
Arata ca esti mai puternic si poti rezista tentatiei... la 20 de ani de abia o sa poti juca un meci de fotbal cu prietenii pentru ca iti distruge tot corpul fumatul
De ce sa te apuci de fumat? anturajul? nu e bine s ate apuci de fumat la varsta de 16 ani.incetineaza cresterea. crezi ca daca te vei apuca de fumat acum te vor placea fetele mai mult? GRESIT. stai la locul tau e mai bine sa nu te apuci iti faci doar rau tie
). deci am avut dreptate. nu aia peste 16-17 ani. si parintii nu stiu de chestia asta. si de fapt te indeamna altcineva... da. tipic adolescentilor care nu au minte sa gandeasca pentru ei. vezi ce ti-am raspuns la cealalta intrebare tot de genul asta. si iarasi. adio prietene forever
De ce vrei sa te apuci de fumat? Cu ce crezi ca te ajuta asta!? Daca fumezi te crezi mai "cool", sau ce?Iti spun eu cu ce te "ajuta", iti mananci sanatatea si banii.Eu te-as sfatui sa nu o faci pentru ca o data ce le-ai apucat e cam greu sa te lasi...
Anyway... faci cum vrei!
Sa incepi esti nebuna tigarile inseamna drguri fat-o revinoti spre binele tau. o sa ajungi ca vecinii mei care nu pot pleca nicaieri fara tigari si nu pot face si ai ca trebuie sa fumeze nu fuma lasa fundita gandeste-te la tine si la viitorul tau o sa deviii dependenta si nu o sa te mai poti opri ascultama
Eu zic nu e bine sa te apuci sa fumezi.sunt doar bani aruncati degeaba, si de ce sa te apuci acum de tigari cand se scumpesc pe zi ce trece tot mai mult?
Renunta la idee, iti vei distruge sanatatea incet dar sigur, vei cheltui sume mari de bani doar de dragul de a cheltui(nu-ti aduc nici-un beneficiu)iar cu fiecare tigara fumata va fi din ce in ce mai greu sa renunti la fumat si vei deveni nervos si agitat daca nu vei avea posibilitatea sa fumezi.Nu are nici-un rost sa distrugi echilibrul de care ai parte acum.
Mai bine nu... Daca te apuci de fumat nu ai niciun avantaj, doar dezavantaje.incetezi sa mai cresti, iti distrugi sanatatea.si crezi ca vei atrage mai mult fetele daca fumezi? nu! Daca fumeri o tigara.mai vrei una si inca una si tot asa.si nu o sa reusesti sa te lasi de ele.asta e sfatul meu. dar aici e alegerea ta. faci ce vrei
!