Buna si eu folosesc placa ca si tine doar ca de 3 ani, iar eu nu am probleme cu caderea parului adica cade putin de tot si este normal sa cada pe zi pana la 50 de fiere deci si daca o sa inceapa sa iti cada putin nu iti fa probleme. Dar vezi ca poate o sa ti se roada varfurile mai repede in rest nimic mai mult.
Sper ca te-am ajutat bafta
Pai daca nu iti cade par dc sa iti faci griji...vezi doar sa nu ti se toceasca parul
Hei si eu folosesc placa de 2 ani si la inceput am avunt niste probleme ca mi se despica parul fff tare si a tr sa ma tund mai scurt oricum acum mi-a crescut parul la loc si inainte sa ma mai dau cu placa imi dau cu protectie termica si cu un sprayul de la gliss(cel galben) si acum nu am nici o treaba pot sa mi-l intind si de 2 ori pe zi ca nu mai patesc nimic si de asemenea de la sprayul gliss am parul mult mai moale
Mie nu mi se pare o idee buna sa te dai cu placa, oricum e alegerea ta. Cunosc o fata care isi face de foarte mult timp parul cu placa, nu ii cade parul, dar in schimb are firele despicate si parul degradat.
Crystal2004 întreabă: