La 21 de ani ar trebui sa fii in stare sa decizi SINGUR ce vrei sa faci in viata ta si ce sa profesezi, fara sa depinzi de parinti, ca ei azi sunt, maine nu mai sunt si tu ai nevoie de o situatie financiara stabila, care sa-ti asigure casa si masa pe urmatorii 50-60de ani.
Noi trebuie sa muncim Boss altă soluție nu avem. Ne este lăsat să muncim cinstiți și sâne descurcăm Singurii noii ăștia suntem nu vine nimeni Sâte ridice de jos dacă cazi singura soluție unui băiat bărbat este sa muncească cinstit dacă vrea să facă ceva în viața trebuie sa muncim fratele meu. Bucură-te și mulțumește le părinților tăi că te-au ajuta și cu atâta eu n-am avut parte de ei și nici de ajutorul lor... Caută de muncă unde ești și locuiești momentan in orașul tău fratele meu este singura soluție să cauți de muncă în zona ta și în orașul care locuiești tu fratele meu.
Eu locuiesc în Austria și îți spune și îți și demonstrez că Chris lunar la este (doar chiria) 400 euro fără curent apă și gaze și întreținerea blocului nu-ți mai spun de cât îți cere cauțiunea sa prinzi in afară o chirie eu am dat 2000 euro cauțiunea și era goală goală de tot casa nici capac la toaletă nu aveam când am închiriat plus sa mobilezi plus un pas plus o mașină de spălat plus prin casa ce trebuie că nu te culci pe pat fără ce-ți trebuie pe el soluție lunar pentru haine pentru corpul nu poți să nu-ți iei un șampon o pastă de dinți aicia o pastă de dinți este un pachet de țigări din România iar când tragi linia și vezi minusurile lunare... Mai rămâi cu ceva și cu ăia te întreți până lună viitoare la salariul următor nu-i viața de afară cum se vede deloc da deloc... Aicia sa supraviețuiești îți trebuie sânge rece fiindcă nemți sânt oamenii reci și robotizați trebuie sa ști și limba lor natală obligatoriu fiindcă sânt oamenii foarte reci dacă vorbești cu in alta limbă dacă le spui de engleză ceva se facă că nu înțelege nu suportă deloc sa comunici in afară de limba lor natală in altă limbă. Viața din afară este mai scumpă
Poate că prieteni tăi au toate alea fiindcă ei au un loc sigur unde sa stea și plătește la comnu o casă și stau împreună și le vine mai ușor o chirie la comun îți dai seama fie-care scoate câte puțin din buzunar nu mai scoți o chirie întrega și o cauțiune întregă din buzunar poate ei au mers la sigur la locul de muncă fiindcă când ajungi in afară nu te poți angaja de capul tău te înscrii la agenți și ăia îți găsesc de muncă și te caută pentru acele posturii libere de muncă și durează până îți găsesc ei de muncă nu știu cum sânt angajările in alte țări dar în Austria așa Este situația nu faci nimic fără să aibă statul habar Dece ești în țara asta ce faci in țara asta si dacă nai o mutație ceva si te-au prins fără o mutație sa ai unde sa stai atunci îți faci alte probleme cu poliția de aicia.
Plus de asta agențiile nu-ți fac contract din păcate.
Fiindcă intre 6 luni și un an de zile ești în probă la orice loc de muncă avea apoi decide șeful tău și agenți care ți-a găsit de muncă ce vor face cu tine fiindcă vei fi un salariat de al lor și un muncitori fix ce înseamnă un muncitor fix? Nu te mai pot da afară pur și simplu și dacă te dau afară de la firma respectivă sânt obligați prin lege să-ți de-a banii de ieșire în plus în afară de salariul.
Este abia primul pas când începi Sâte angajezi și să muncești...Trebuie Sâte adaptezi cu colegi de muncă fiindcă sânt fel și fel de oamenii pe lumea... Acolo este o altă lumea...