Pai normal ca e entuziasmata daca scapa de lant si pleaca la plimbare, libertatee.Incearca sa o dresezi si sa ii dai ceva de mancare cat timp ii pui lesa.
E bucuroasa fiindca atunci cand este numai ea. este ca si cand tu te-ai duce intr-un loc nemaivazut il descoperi cautand indicii despre acel loc. e asa si ea cauta locuri nemaintalnite pana acum. si in plus e animal se bucura de fiecare minut petrecut singura... fara lesa.
Buna luly
"Animalele" subiectul meu preferat as face orice pentru binele lor pun sa tregem la problema ta ...Cu siguranta ca patrupedul tau este bucuros de plimbare iti dai seama cum ii sa stai ore intregi in acelasi loc legat, cred ca nu ar trebui neaparat sa ii iei o zgarda anti forta (parerea mea)incerca sa iti "mituiesti" animalul sau pur si simplu sa ii distragi atentia -dand-ui mancare cat timp ii pui lesa - nu trebuie sa iti condamni patrupedul de faptul ca e fericit de plimbare asta este ceva NORMAL
TE pwwwwwwwwwwwwp
Tu nu ar trebui sa ai un caine cel mult unul de plus dar si la ala ma gandesc cu teama. la ce dracu iti cumperi caine daca nu esti in stare sa ai grija de el. Tu daca ai sta numai in casa cum ai reactiona cand ai iesi afara? Stii ce cred eu ca ti-au ai primit acel catel pentru ca ti l-ai dorit foarte mult, ti-ai dorit sa ai si tu un caine. ca vb aia este la moda. Daca ar fi dupa mine toate persoanele care vor sa-si cumpere un animal sa dea un test inainte, pana aici te-am criticat. Si acum urmeaza partea frumosa, daca iti place asa mult acel caine ai grija de el joacate cu ea, o poti duce intr-un parc, daca fuge poti cumpara o sfoara de 10 m pe care sa o legi la zgarda ei si asa o prinzi mai usor aleargo mult, o mai poti duce la dresaj. Ti-as putea da vreo cateva sfaturi am experienta in domeniu( am dresat caini 4 ani ).