Maria, desi sunt mai in varsta(cu mult)decat tine, ador jocurile"hidden objects". Am jucat si MCF-Dire Grove, e super si m-a tinut cu sufletul la gura.Intr-adevar,gasesti cifrul, care(asa cum ii spune si eroina lui Sussie, in clip) reprezina ultimele 4 cifre ale numarului ei de mobil... e ceva cu 4, 2, 6 parca.Si ai dreptate ca il gasesti si in jurnal, nu ai cum sa-l gresesti. Daca totusi nu se deschide valiza(in care trebuie sa gasesti o lista cu o corespondenta de alfabete fara de care nu ai cum sa termini jocul)insemna ca nu il ai descarcat pana la capat. Oricum, e o eroare de natura tehnica, tu ai procedat corect.Incearca sa-l obtii altfel si rejoaca-l, nu-l abandona! Mie mi-a dat o satisfactie extraordinara.Ai jucat si MCF:Return to Ravenhearst? Dar Syberia 1 si 2? imi pare rau ca nu te-am putut ajuta mai mult. Daca mai ai intrebari, pune-mi-le cat am jocul recent in memorie! Pa si te pup!
adrianaadrianaadriana- Pana in final am reusit sa deschid valiza, am mai jucat mult din joc, am ajuns la ruine, acelea de langa cort, am asezat piesele asa ca in crime computer si s-a deschis pesterea. numai ca dupa ce am intrat, cand vreau sa merg mai depate imi apare lupa si imi spune ca nu pot inainta... Oare ce trebuie sa fac?
Salut...cu valiza trebuie sa mearga nu are cum! incearca si tu de 2 -3ori si o sa mearga...si la zapada trebuie sa te intorci inapoi sa pui click pe o scara sicand te intorci poti merge! CITITI JURNALUL ala are toate cheile spre terminarea jocului.Eu l-am terminat! JURNALUL ESTE TOT CE TREBUIE SA VIZITEZI si totul o sa fie usor!
anonim_4396 întreabă: