| Marinescu_Ionut_1996 a întrebat:

Salut
Am si eu o intrebare am lucrat la o casa de pariuri iar niste baieti m.au rugat sa le plasez un bilet in valoare de 5000 ron eu le.am plasat biletu iar ei au refuzat sa il mai plateasca acuma firma respectiva de pariuri a depus plabgere impotriva mea si doreste ca eu sa ii restitui bani iar eu nu am de unde sa le dau atatia bani ce risc sa mi se intample daca nu le aduc bani

4 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Poti face inchisoare pentru delapidare sau gestiune frauduloasa.
Ar fi bine sa faci rost de acei bani si sa-i predai firmei.

| mihai69 a răspuns:

Păi și tu ce curaj ai avut să cumperi ceva (plasarea unui pariu este echivalentă cu o cumpărare - cumperi biletul cu pariul pentru suma de...) fără să ceri bani?!? Ai greșit, plătești. N-ai bani? Justiția va stabili o metodă pentru recuperarea prejudiciului. Dacă ai bunuri în posesie, un executor judecătoresc le va confisca și le va vinde până ce te achiți de datorie. Sau dacă ai un venit, ți se va opri o treime din el până la concurența sumei de achitat. Plus eventuale dobânzi.
De închisoare e posibil să scapi, mai ales cu un avocat bun. Dar și ăla costă...
Să-ți fie de învățătură!

| Marinescu_Ionut_1996 explică:

Sa va ierte dumnezeu pe amandoi laughing)) i.auzi inchisoare ahahah macar sunteti avocati sau lucrati in domeniu sau va dati cu parerea aiurea

| Tpuist a răspuns (pentru Marinescu_Ionut_1996):

Să te văd cum mai râzi când ajungi la închisoare.