| Caluțcucorn a întrebat:

Bunicul meu in tinerete a fost in Ucraina si Rusia si zicea ca rusii sunt foarte obraznici si rai. Si zicea ca sunt cam dusi. Este adevarat? O sa avem la scola o fata noua rusa. Oare chiar asa este? Eu nu sunt din moldova si din muntenia deci nu stiu cum sunt rusii.

7 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Asa era mai demult mai ales pe vremea razboiului,rusii isi bateau joc de romani[nu conta ca era barbat, femeie sau copil], stiu ca si mie imi povestea bunicu ce vremuri erau atunci, acum poate sau mai schimbat lucrurile, nu stiu...

| FaraIdeiDeNume a răspuns:

Rusii nu sunt rai, sunt duri, cu ei si cu restul, unii romani nu pot intelege felul lor asa ca ii numesc "dusi". Nu te teme, ma gandesc ca din moment ce vine in Romania s-a nascut aici sau parintii ei s-au nascut aici, deci are origini romanesti, daca te ingrijoreaza faptul ca e rusoaica.

| zurick a răspuns:

Bunicul tau a spus asta din propria experienta.Dar asta nu inseamna ca poti judeca o carte dupa coperta.Nu uita aparentele inseala.

| greyhound a răspuns:

Rusii, da, sunt in general jegosi si loviti rau
dar generatiile astea mai tinere nu mai sunt asa

| SoreMihalacheSorina a răspuns:

Pai am mai auzit chestii ca sunt rai, si nu stiu depinde. Logic oameni rai, nu are cum sa nu existe! Dar daca unii sunt rai, asta nu inseamna ca toti! Decu fata aceea nu se stie cum va fi... Poate va fi buna/poate rea, daca hai sa zicem "Se stie ca rusii sunt rai " (e doar o parere de opinie happy ) fata aceea trebuie sa fie si ea rea, nu e regula! SUCCES!

| Less_Ray_1990 a răspuns:

Sti expresia nu judeca o carte dupa coperta e exact la fel coperta rusilor este de oameni rai dar nu este adevarat sunt doar duri nu o discrimina doar fiindca e din rusia ce conteaza e tot om

| IonescuOnutza1986 a răspuns:

Nu-ti face griji, face parte dintr-o minoritate rusa din tara noastra, sigur nu este in totalitate rusoaica(poate unul dintre parintii ei este rus si altul roman) si nu neaparat trebuie sa fie rea, depinde de firea fiecarei persoane, de exemplu exista si romani de treaba si rai, care fac tot felul de chestii rele, asa sunt si oamenii din alte tari, fiecare cu firea lui(bun, rau, lenes, istet etc.). Sper sa va intelegeti, bafta!