Sti cum sta faza asta cu viata sexuala ca daca ii zici maimei sau tatei se supara pe tine ppt ca ("Ce Copilu meu a inceput deja viata sexuala")oricum stai linis ca o sa-i treaca suparaea candva si no sa fie suparata ca mama te iubeste indiferent de ce faci chiar si daca ti-ai inceput viata sexuala tot o sa-i treaca candva ca doar no sa ramane suparta pe veci ai sa vezi nu te stresa
Nu cred că era necesar să-i spui lucrul ăsta,dar contează foarte mult şi ce vârstă ai. Încearcă să porţi o discuţie cu ea în care să o faci să-şi dea seama că este ceva normal în zilele noastre, mai ales dacă te simţi pregătită şi deci, informată despre viaţa sexuală şi riscurile acesteia. Mama ta ar trebui să aprecieze sinceritatea de care ai dat dovadă, pentru că - zic eu - cred că s-ar fi supărat mai tare dacă ai fi minţit-o, iar tu, fiind neinformată, rămâneai însărcinată sau contactai o BTS.
Baftă!
Ms mult, am 17 si conta mult pentru mine ca mama sa stie, aveam nevoie sa ma impart cu cineva.
Pufoshenie,
Nu ai pentru ce. Aşa este, de aceea cei care au surori sau fraţi ar trebui să îi aprecieze. Contează foarte mult să ai o persoană de încredere căreia să-i spui ce te frământă, să-i povesteşti ce ai mai făcut, să-i ceri opinia în privinţa luării unei decizii, ş.a.m.d .