| ghost_9042 a întrebat:

Am si eu o intrebare:Cum aflu daca o fata ma place? Eu am intrebat`o pe mess daca ma place si a zis ca sunt dragut, am asteptat cateva zile si am intrebat`o daca vrea sa fie cu mine si a zis ca are prieten, apoi ea mi-a zis ca s-a despartit de el, apoi am mai asteptat ca \teva zile iar ea mi-a zis din senin k nu vrea a fie cu mine, vrea sa ramanem doar prieteni, dar eu nu cred asta pentru ca se uita la mine insistent, vb in fiecare seara cu ea pe mess, am mers la teatru impreuna(eu am invitat`o la teatru, si era o piesa pe care ea o vazute cu o saptamana in urma, si a zis ca vrea sa o vada si cu mine)a doua zi am intrebat`o daca iese in oras si mi-a zis ca are de facut teme si daca iese o sa iasa mai pe seara cu niste prietenasi. Ce sa cred?

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! happy Cred ca este confuza si nu stie ce sa faca; sau prietenele ei o influenteaza intr-un mod negativ.Incearca sa discuti cu ea individoal, arata-i ca iti pasa de ea si intreab-o de ce este asa nehotarata.Nu pot sa te ajut cu mai mult pentru ca nu stiu prea multe despre ea.

| yoannah a răspuns:

Spune-i tot ce ne-ai zis noua aici happy. mai putin partea cu : "Salut! Am si eu o intrebare:Cum aflu daca o fata ma place?"
hee hee
Scurt si la obiectwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate ca ii este frica sa inceapa ceva nou, mai ales ca s-a despartit recent de fostul ei prieten.

| silviuilas a răspuns:

Cred ca te place mult noroc inainte