| KRISRO a întrebat:

Am si eu o intrebare:
Cum pot deveni o persoana mult mai respectata de colegii mei de clasa si sociala?
Sunt mai mult genul ala introvertit caruia ii plac animeurile si jocurile(Pc, PS3, PS4 etc...)
Chiar vreau sa devin o persoana mult mai buna :3

Răspuns Câştigător
| anonimg a răspuns:

Soluția este să te apuci de învățat. Cunoștința îți oferă încredere în tine. Mai mult, vei fi văzut altfel și de colegi dar și de profesori. Vei deveni și mai sociabil pentru că vei avea despre ce să vorbești.
Învățatul te va dezvolta pe planuri la care nici nu te gândești. Poți citi și alte cărți în afară de cele de la școală. De aceea școala are și o bibliotecă care își încurajează elevii să o frecventeze.
Dar cunoașterea Bibliei nu poate fi egalată de nici o altă cunoștință și învățătură. Pentru că ea te ajută să-L cunoști pe Dumnezeu.

6 răspunsuri:
| Castiel a răspuns:

Vai. Scolile mai rau prostesc. Acum depinde si de scoala, majoritatea fiind pline de cocalari / tigani / profesori plictisiti de viata.
Nu inseamna nimic daca esti bun la scoala. Conteaza sa inveti pentru tine, sa devii cult doar ca sa nu devii cocalar, si sa stii informatii de bun simt. Scoala este un loc oribil de unde sa culegi informatii, multa cenzura (istorie), multe prostii in alte parti. Traim in secolul 21, ai INTERNET, internetul nu este folosit pentru retele de socializare, internetul este cea mai mare sursa de cunoastere la momentul actual, de unde te poti auto-educa.

| Violleta2022 a răspuns:

Animeurile si jocurile iti plac acasa, nu la scoala.
La scoala pui mana si inveti ca sa te faci remarcat prin cat de bine inveti. In felul asta vei fii respectat de colegi.

| Castiel a răspuns (pentru Violleta2022):

Tanti, pe vremea lu' matale poate scoala era ceva, dar in ziua de azi scoala este o mare prostie (doar anumite universitati mai te invata ceva, cat de cat).

| BlackRose03 a răspuns:

A fi sociabil nu are nicio legatura cu a fi o persoana buna sau respect.
O persoana mai retrasa ce se axeaza pe viitor si are ceva realizari e mai respectata si mai "buna" decat una foarte sociabila ce petrece aproape tot timpul prin fel si fel de anturaje si n-are nicio "directie" in viata.

| StevenMetalhead a răspuns:

Păi cum poate un drogat să fie mult mai respectat de societate? Ori să renunțe definitiv la droguri, ori să nu exagereze. Jocurile și anime-urile sunt bune, încerc și eu să scap de ele, căci mănâncă mult timp și tu practic intri în acea realitatea, dar de a ta proprie uiți. Ca să fii o persoană mult mai respectată de ceilalți, trebuie în primul rând să te respecți pe tine. Ai mai multă grijă de propria persoană, fii veselă și zâmbește, oamenilor le place asta, apoi încearcă să te dezvolți, implică-te în diverse activități de voluntariat pentru că acolo nu numai că acei te vor respecta, dar și tu la fel vei face acest lucru. Exact același lucru și în clasă, respectă-i pe cei din jur, arată-le interesul și implică-te în diverse grupuri de conversații, oferă-le părerea ta proprie, ascultă-i ce zic și atunci ai să vezi cum te vei schimba.

| GrecuMariaaa a răspuns:

Eu cred ca esti grozava, dattebayo! Pup :*