| Huludet_Edy_1970 a întrebat:

Salut, am si eu o intrebare, cum sa fac ca sa arat mai bine, ca arat ca naiba si nimeni nu ma place? =(

Răspuns Câştigător
| GreenVoid a răspuns:

Pai depinde cat de urat estilaughingCica frumusetea vine din interior nu.i mereu asa da cred ca 50% chiar conteaza caracterul.Pentru mine o persoana calda si zambitoare este mult mai frumoasa decat una "buna" da gretoasa si cu ifose de diva.Deci in primul rand lucreaza in interiorul tau, fiind o prezenta placuta cu un caracter frumos.Prezenta conteaza mereu, felul in care te adresezi oamenilor, cum te porti in societate, bunele maniere etc.Alta idee ar fi igiena si estetica.E adevarat ca nu pe toti ne lasa mama matura frumosi(cu toata ca frumusetea e relativa) dar cu ce putem trebuie sa contribuim si noi.De exemplu un parfum bun face impact, un zambet alb si frumos la fel, un ten curat si o freza ingrijita si facuta bine ajuta mereu.Si in final completezi cu haine cat de cat stilate ca nu toti ne nastem designeri...da nici ca bunicu' n.ar fii ok...Si cel mai important:fizicul! Te duci la sala sau faci acasa cum vrei tu dar un corp bine facut va fi mereu considerat frumoswinking Acum eu ti.am zis in mare ca n.ai specificat ce hiba ai asa daca zici ca n.ai doi dinti iti recomand sa te duci la dentist si etc deci ti.am dat doar niste idei, sper ca te.am ajutat cat de cat.

| Huludet_Edy_1970 explică (pentru GreenVoid):

Uite cat de urat sunt, nici daca ma schimb la interior ( desi sunt destul de placut in general ) tot nu schimba nimic... https://www.facebook.com/....../photo.php

| GreenVoid a răspuns (pentru Huludet_Edy_1970):

Woow ma da tu cati ani ailaughingFrate la varsta ta felul in care arati este ultima ta problema, acum te dezvolti si cresti o sa te schimbi in adolescenta si la maturitate.

| Huludet_Edy_1970 explică (pentru GreenVoid):

Am 13, aproape 14

4 răspunsuri:
| Alexandruioancuza2 a răspuns:

Invata-te sa te accepti pe tine insuti si ai sa vezi ca o sa ai mai multa grija de tine

Întrebări similare