Pai stai chiar slab la capitolul faze dure:Eram in parc, citeam "Adio, arme". Parcul gol, exact ce vroiam la ora aia si la cele 42 de grade de afara.Vine un pusti la mine, se aseaza langa mine si imi zice ca o fata frumoasa ca mine n-ar trebui sa citeasca.Sa fi avut 7 ani desi ma cam indoiesc.Eu eram intr-o stare urata.Cand ma intrupe cineva din citit fac urat de tot. I-am zis:"Bai pustule du-te si joaca-te cu puta in tarana si agata fete cu arta de trasa liniute si sagetute". S-a rosit tot la fata si a plecat. Da mai stiu ca am sarit calu
Dar nu pot sa nu dau replica.Eram in parc, priveam apa.Nu faceam nimic de 2 ore decat priveam apa.Si vine langa mine un tip de maxim 23 de ani, care incerca sa imi expuna intr-o romana mai stricata decat era datura lui ca arat bine.Bine in sensul ca ce aratam din piele lumii era doar fata, fiind camuflata la maxim in haine
Ascultam muzica in casti in autobuz.Ascult la minim, pentru ca muzica se impleteste cu vorbele altora intr-un mod armonios.Vazandu-ma concentrata niste tipi au inceput sa zica ca sigur sunt gothic-sta.Eram imbracata in alb si albastru
Da mi se intampla si mie de multe ori... dar m-am gandit sa-i ignor adica sunt gandurile lor despre mine ceea ce nu conteaza foarte mult ...si mie mi s-a intamplat chestia cu batrana doar ca a inceput sa zica tatal nostru
12344fujbujh întreabă:
Idkrjek întreabă: