| Bianca206 a întrebat:

Ei bine, intraţi vă rog aici : http://www.TPU.ro/......trebarea/. Bun, în primul' rând, nu am venit aici să mă revolt. În al doilea, dacă îţi place Justin Bieber, înseamnă că eşti ultimu' fraier de pe Pământ sau ce? :) Adică, mai exact, se pare că toţi cei care au zis că nu-l suportă pe Justin au numai 'inteligent', 'folositor' şi altele, iar ceilalţi, care au părere contrară, numai 'stupid', 'nefolositor'. Adică, oamenilor, ce naiba?! Dacă ţie nu'ţi place o persoană, indiferent cine ar fi, trebuie să nu le placă şi altora? Sunt conştientă că, cu ocazia asta o să primesc şi mai multe 'stupiduri', dar totuşi... Aştept răspuns, de la persoanele în cauză. :)

5 răspunsuri:
| MalinaH a răspuns:

In sfarsit cineva cu creier.happy
jos cu justin bieber.laughing

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

De fapt aia care il detesta au primit mai multi 'stupid'... daca n-ai observatlaughing

| MalinaH a răspuns:

Sa nu te astepti de la nici un stupid fiindca ai dreptate. happy

| Veve :X a răspuns:

Ai perfecta dreptatewinking cand vezi fetite de 11-12 ani pe strada cu telefonul la mana din care se ude la maxim ``baby`` a lui justin, Doamnee ce minte auu rolling eyes nu zic ca eu nu ascult melodiile lui, dar nu sunt nici una dintre acele fetite innebunite dupa el laughing

| Sofffie a răspuns:

Nu-mi place oricum,, mda ai dreptate.