| tonizza a întrebat:

Salut, am si eu o intrebare:La noi in oras se organizeaza o petrecere,, Teenage party, good bye, summer", eu si prietenele mele avem 13, 13, 13, 14 ani, si nu sintem sigure ca parintii ne-ar da voie, noi am sunat la club si ne-au zis ca nu conteaza citi ani ai, dar trebuie sa arati de 15-16 ani. Chestia este ca noi aratam de atita, doar ca nu stim cum sa-i convingem pe parinti sa ne dea voie, petrecerea incepe la 17.00, si asta arata ca nu va fi ceva prea,, strasnic". Noua ne-a venit ideea sa scriem ca se permite de la 12 ani pe afis (cu ajutorul photoshopului, afisul e pe net), sfatuiti-ne voi.Mentionez ca nu ne trebuiesc raspunsuri de genu': sunteti prea mici, noi stim ca daca se incepe party-ul la 17, o sa fim pe la 21 acasa, si noi stim in ce ne bagam, mai ales ca noi sintem genu de fete cuminti, si cu note mari, deci va dati seama ca stim unde mergem.Multumim anticipat de raspunsuri! :*

2 răspunsuri:
| B343 a răspuns:

Dar uh crezi ca nu v-ar lasa?

| tonizza explică:

Da, asa cred, deja am discutat cu ei si au spus ca mai vedem...Pur si simplu nu demult am mai avut asa tip de experienta.