| Aoxkajcjw a întrebat:

Salut, am si eu o intrebare mai ciudata...cum pot face sa ma enervez mai usor? De ce? Pentru ca unul tot vine la mine si cauta scandal si tot vrea sa ne batem..NU AI CUM SA EVITI BATAIA! Dar eu nu sunt genul care sa se enerveze si sa ma bat cu el... daca tipul incearca sa ma enerveze eu de obicei nu prea zic nimic, il las in lumea lui dar deja mi s-a zis ca ma cauta sa ma rezolve, ce as putea face? Nu mi-e frica de el..stiu ca nu ma poate bate dar am nevoie de o mica motivatie sa zic asalaughing)

10 răspunsuri:
| Raven a răspuns:

Știi că nu te poate bate pentru că ești bun cu bătaia ori cu fuga?
Ori ai părinți în posturi din care i-ar putea face probleme? (profesori, polițiști)
Dacă știi să te bați nu văd de ce ți-ar trebui motivație, îți dă el motivație când te pocnește. La fel și-n cel de-al doilea caz, dacă bătaia nu-i un motiv serios de fugă, nu știu care ar mai putea fi.

| Aoxkajcjw explică (pentru Raven):

Ma eu zic ca cu bataia is bun nu am nici un avantaj dintre cele spuse de tn..doar ca am 1.80 88 de kg si un pumn destul de mare tipu are vreo 1.70 60 de kg..de asta is sigur ca il pot bate nu sunt 100% ca nu is mike tyson.

| Raven a răspuns (pentru Aoxkajcjw):

Și-atunci? Cum ziceam, ce nevoie ai de motivație, dacă te pocnește, reacționezi, dacă nu sare la tine, n-ai nevoie de motivație. Dacă vine cu mai mulți aplici planul B (fuga), asta dacă nu simți nevoia să ajungi la știrile de la ora 17:00...

Si daca cand fug ma prinde?

Umblă și tu cu gașca, dacă ambele tabere sunt egale ca armament, războiul nu mai este o opțiune (vezi războiul rece)

Offff de ce doamne le trebuie la unii scandal

Pentru că știu că sunt niște nimeni și simt nevoia să compenseze prin violență?

| Donsavas a răspuns:

Ii zici ca mergi la poliție. Dacă si o cauta de la vârsta asta, e clar ca e antisocial si trebuie taxat cu un dosar penal.

| SEMIHA a răspuns:

Ignoră-l și bucură-te de calitatea asta a ta, de a nu te enerva ușor. În nici un caz nu îi da satisfacția de a te bate cu el. O să-i cazi în plasă și tu vei avea de pierdut. El doar se va bucura că a reușit să facă ce vrea cu tine.

| Aoxkajcjw explică (pentru SEMIHA):

Nu am cum sa il evit! daca vine si da in mine eu ce fac!? stau nu?