| OnWeed a întrebat:

Salut, am si eu o intrebare mai stupida. Sunt baiat, am parul destul de mare si am fost sfatuit sa mi-l intind cu placa si tocmai ma gandeam sa imi cumpar una. Dar mai intai as dori sa aflu daca e ceva ce ar trebui sa stiu inainte de a o cumpara astfel incat sa nu iau vreo prostie big grin Asa ca as dori sa stiu ce imi recomandati sa iau, si sa imi spuneti daca e vreun pericol sa imi ard parul sau mai stiu eu ce...

Multumesc Anticipat happybig grin

Răspuns Câştigător
| LoveForShania a răspuns:

TPU-ul nu a fost creat pentru un anume tip de intrebari. asa ca orice intrebare ai avea pune`o pe TPU pentru ca ceilalti te vor ajuta!
Intrebarile stupide sunt de genul,, Pot sa ma casatoresc cu Angelina Jolie laughing '' sau intrebari in care nu se da niciun detaliu, doar intrebarea!

Referind la intrebarea ta.
Daca iti intinzi parul o sa para si mai lung, deoarece parul se intinde!
Daca te dai foarte rar, de exemplu o data sau de doua ori pe luna nu iti face nimic, nu se arde parul.
Eu mi-am cumparat un uscator de par de la firma Remington, sau Remignton.si este foarte bun. Am vazut si placa tot de la aceeasi firma. Avea pretul de 180 de lei.erau mai multe modele. Era un model care selectai tu puterea ei. Erau variantele : Normal, Medium, High. Adica Normal, Mediu si Ridicat (sau la maxim) -avea pretul de 210 lei noi.
Sunt foarte bune cele de la firma Remington.
Si cele de la PHILLIPS sunt foarte bune ( sunt cele mai bune). cea mai buna firma de electronice si electrocasnice.
Apropo sa nu folosesti electronice in baie ( adica placa, uscatorul de par etc.) pentru ca te poti electrocuta.

16 răspunsuri:
| xibalba a răspuns:

Nu esti tu un pic cam gay? (Hai cu stupizii, dar mie asta imi exprima un tip indreptat)

| xibalba a răspuns:

@daniel, am o problema cu baietii care au grija excesiv de ei. De ce sa iti indrepti parul cand il poti lasa asa, aiurea? placa mi se pare ceva inutil de care baietii nu au nevoie in niciun caz si nici fetele, dar treaca-mearga ca ele sunt fete, na. in fine, ca sa fiu ontopic recomand braun sau philips. Dai niste bani, dar stii ca te tine si sunt de calitate.

Tot philips sau braun recomand si la epilatoare, in caz ca esti interesat laughing

| Luori a răspuns:

Lasa ShadowDaniel ca iti sta mai bine cu parul asa :p

Un timp si eu m`i l`am indreptat cu placa[desi multi ar dori parul meu laughing] si m`i l`am ars sad firele s`au despicat, apoi nu se mai asezau cum trebuie etc laughing

Si. am renuntat la placa big grin
Oricum, daca vrei sa incerci, cumpara placa de la firme "de incredere ", fa o proba sa vezi daca merge [ca sa nu iti iei teapa straight face ] si recomandarea mea este sa fie o placa cu aburi, din ceramica:**

Da` nu merita sa iti strici parul`.

| Butsilee a răspuns:

Pai...depinde de buget :-? cele mai bune care poti sa ai "incredere" si sa te tina ani buni sunt cele de la maricile renumite philips, remington, hp, braun, etc dar sunt scumpe:| si nu e niic un pericol...decat sa ai grija sa nu ti-l indrepti in baie poti sa te electrocutezi, si sa nu tii mult ca ti-l arzi :-? si sa fie priza buna alt ceva :-? nu ar fi; si la inceput te sfatiesc sa ti-l faca cineva, sau sa fie cineva langa tine, daca sti nu e o probema;) uite un link, poate te ajuta :) http://www.youtube.com/watch?v=Ov7NWAWPbzk&feature=related aaaa si uite un sfat;) ca sa se indrepte mai bine pune suvita de par pe mijlocul palcii;) mult succes si stai linistit nu o sa se intample nimic :)

| Ea.e. a răspuns:

Eu iti propun sa nu iti intinzi parul.
Majoritatea fetelor admira baietii cu parul putin mai lung (nu exagerat) dar rebel, natural, nu intins cu placa.

Este doar o idee

| Lora_6439 a răspuns:

Orice placa arde parul. Ar fi bine sa iti iei una subtire, ceramica, cu aburi. Marca o alegi tu.

| OnWeed explică:

@rontzy si @Marylovesyou - Multumesc de raspunsuri, apreciez.

@xibalba - Nu inteleg ce problema ai si de ce a trebuit sa postezi un raspuns aiurea.

| OnWeed explică:

Nu e vorba ca am grija excesiv de mine @xibalba, doar ca mi se indoaie aiurea parul, de asta ma gandesc sa incerc placa. Iar in legatura cu epilatoarele, nu mersi nu am nevoie laughing

| OnWeed explică:

Daca tot am fost rugat sa pun o poza cu mine o sa pun o poza de la revelion (sunt cele mai recente pe care le am) si cu ocazia asta ma puteti sfatui daca e mai bine sa mi-l intind cu placa sau sa mi-l las asa.

http://i48.tinypic.com/2cmxf9w.jpg

Eu sunt cel din mijloc in tricou alb si camasa albastra desfacuta.

PS: Va rog sa-i ignorati pe ceilalti din poza :)) dar chiar nu am poze in care sa apar doar eu :)

| madalykuka a răspuns:

Remingtonul,, e din cate stiu eu,, poate cel mai bun,, de exemplu o prietena de-a mea sia luat cu un milion 100in fineoh go on
110 lei si mere,,, wow eu firma asta tio recomandwinking

| Nimeni_7600 a răspuns:

Eu am de la Braun -Satin Hair. facea reclama Geta Voinea la ea daca sti. e f buna bine ca e in special pentru parul vopsit chipurile sa tina culoarea mai mult sau nu stiu ce. oricum eu sunt multumita de ea!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As vrea sa stiu cum arati, as vrea o poza cu tine sa vad ce par ai terrog

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci: Remington este pe primul loc vecinu meu are Philips dupa 3 luni deja ii scartie eu am Remington de 1 an model nou digittal pana la 260 grade merge incepe dela 160 30 de secunde si se incalzeste sau se raceste la temperatura dorita aveam tot Remington dar l-am dat la o prietena, prietena are tot Remington ...findca are parul lung sia luat tot Remington digital dar cu a iei se poate si parul ud : ameu era la pretul de 250 lei noi paremise si a iei la fel parca philipsul 160 lei si de chinezari sa nici nu mai vorbim cand iti iei o placa uitate sa fie tratata si sa fie cu,, ioni,, sper ca vam fost de ajutor eu cautasem mult inf asemanatoare cand imi luasem si eu...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

ShadowDaniel, eu cred ca nu ai nevoie sa iti intinzi parul cu placa! Intr-adevar ai un par foarte frumos, cu volum, si pun pariu ca are o miscare frumoasa si un aspect natural si sanatos! Iar o coafura naturala, lejera, este intotdeauna mai apreciata decat una foarte studiata si excesiv de fixata si tratata! Si sincer, eu ma straduiesc sa-mi fac parul sa arate ca si cum ar avea volum happy Raman la parerea mea ca iti sta mai bine asa cum esti, desi sunt convinsa ca, pana acum, ti-ai cumparat deja placa! Te pup!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai daca ai tricoul roz si iti faci parul cu placa esti adevaratlaughing)

| Bizz a răspuns:

Nu mai generalizati oamenii...nici macar nu stiti ce inseamna Gay...
Acum daca iti faci parul cu placa (-Gata, asta este Gay)
Daca te epilezi esti Gay...
Daca faci nu stiu eu ce gata asta este Gay...

Cand se va calarii cu voi acei tipi de baieti atunci sunt Gay...

[numai un cocalar vine cu argumente de-stea]