| nimic:*de:*spus:* a întrebat:

Mi-am inceput viata sexuala nu demult si am friga sa nu raman insarcinata. ne-am protejat dar,,,,worried nu mi-a vn problemele o luna asta fiind luna trecuta, in schimb luna asta mi-au vn. oare am dc sa`mi fc griji va rog ajutati`ma.multumesc anticipat:*:*:*

Răspuns Câştigător
| blabla a răspuns:

Din moment ce te'ai protejat nu ai de ce sa iti faci probleme...totusi dereglarile de mentruatie nu is normale ar fi trebuit sa mergi la un medic ginecolog...nu astepta spune'i prietenului tau sa te insoteascahappy

9 răspunsuri:
| Elena0210 a răspuns:

Daca te-ai protejat nu ai de ce sa-ti faci griji.

cristian
| cristian a răspuns:

Asa e cand te joci cu puţulica cinci minute placere si noua luni chin.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cumpara cat mai repede un test, care a fost metoda de contraceptie? prevervativ, pilule anticonceptive sau a ejaculat afara?

| nimic:*de:*spus:* explică:

Ne-am protejat si am fc si vreo 5-6 teste toate au iesit negativ... ce ziceci...mai trebuie sa ma tem?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai cum te-ai protejat, care a fost metoda?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred. daca ai facut atatea teste si sunt facute corect nu ai cum, dar totusi mergi la un ginecolog si spune ca iti intarzie ciclu si care sunt motivele

| nimic:*de:*spus:* explică:

Prezervativul... app mersi de sfaturi:*:*

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca v-ati protejat cu adevarat (prezervativ nu alte prostii), nu prea ai de ce sa-ti faci griji de sarcina. Dar nu e normal sa ai dereglari asa de mari de ciclu. Du-te neaparat la ginecolog cat mai repede, fiindca orice ai avea se trateaza si se vindeca mai usor la inceput decat mai tarziu.

| madalina_7017 a răspuns:

Poi sa fi ma-i sigura fa un test de sarcina