| JonD a întrebat:

multumesc celor ce isi fac timp sa o citeasca si dau un raspuns cat de cat normal.
Deci, imi place de o fata de aproape 2 ani si nu pot sa zic ca e o atractie doar fizica pentru ea, pentru ca prima data cand am vazut-o nu era o tipa dupa care majoritatea baietilor din ziua de azi intorc capu pentru ca are de toate.Pe mine chiar nu ma intereseaza genul ala de fete.Pur si simplu m-am indragostit de ea privind-o in ochi.Ea nu cred ca prea stie de existenta mea desi eu am trecut pe langa ea de multe ori, dar nu cred ca mi-a acordat prea multa antentie.Intr-o perioada mai proasta de-a mea am incercat sa fac ceva si am facut niste tampenii.Acum ma simt cam prost pentru ce am facut, mai ales ca a cam dat tipa semne ca au cam deranjat-o asa ca m-am gandit sa ma duc sa-mi cer scuze dar daca tot am ocazia asta de a vorbi cu ea as vrea sa lungesc mai mult discutia si nu stiu cum.Nu vreau sa ii spun inca ca imi place de ea, pentru ca e foarte posibil sa o ia drept gluma, dar totusi vreau sa lungesc discutia fara a da de inteles ca imi place de ea happy Multumesc anticipat. Funda happy

1 răspuns:
| negat1ve a răspuns:

Daca nu vrei sa-i spui, da-i de inteles atunci. Uita-te in ochii ei cat mai mult, zambeste-i, fa-te ca te uiti la telefon dar de fapt sa te uiti la ea si tot asa. Daca te bagi in seama cu ea, fi cat mai normal, incearca sa nu te balbai sau sa te inrosesti. Ca sa lungesti vorba cu ea, o intrebi ce a facut in ziua respectiva, dupa care intri in subiecte gen, ce ii place sa faca, ce hobby-uri are sau ce muzica asculta, la sfarsit ii poti cere un facebook sau un nr de telefon. Fi foarte atent la cum reactineaza ea la intrebrile tale, sau la modul in care isi schimba fata. Nu forta prea mult nota, si nici prea mult n-o lungi, lungeste-o mai bine la a 2 a a 3 a intalnire!