| AbiSzab123 a întrebat:

Salut, am și eu o întrebare pentru voi. Am început de 2 săptămâni să vorbesc iar cu iubita mea cu care am luat o pauză de 1 luna din cauza ei, ca se simțea deja prost ca spunea ca simțea ca nu poate fi mai buna pentru mine și chestii, iar după 1 luna s-a întors la mine spunându-mi ca s-a schimbat, ca e altcineva, ca acum ar renunța la tot pentru mine și chestii, dar nu știu, adică să vă zic, când suntem afară trebui să trag de ea să scoată un cuvânt pe gură, gen vorbește dar nu așa des. Iar prietena ei cea mai bună, se tot bagă peste noi, are glume doar cu mine când suntem afară, dacă fac eu ceva în relația mea cu ea, prietena ei sare la mine să mă bagă în joacă ca vai ca de ce fac eu așa ceva și chestii, și niciodată nu pleacă de lângă noi, spune ca se plictisește și se tot bagă peste noi când vorbim și are doar glume proaste. Și oarecum m-am săturat de relația asta pentru ca prietena mea îi permite la prietena ei să se bage între noi, nu o trimite niciodată de lângă noi și lasă tot după ea și să facă ce vrea, și eu cu prietena mea vorbim din ce în ce mai puțin, și când vorbim ne certăm și când avem un moment în care nu ne certăm trebuie să facă ea ceva mereu, ori să doarmă ori ceva mereu trebuie să fie. În relația noastră mereu a fost vorba despre ea având gesturi cu alți băieți, și eu nu am voie să am gesturi cu alte fete, mereu a fost vorba de minciunile ei și de prietena ei cea mai bună. Și acum dacă îi spun să mă lase în pace ca nu mai vreau nimic, îmi spune nuuu termină ca o să rezolv tot, promit ca prietena mea nu se mai bagă și chestii. Da noi deja vorbim din ce în ce mai puțin și nu ne mai înțelegem și mi-e și urat să mai ies cu ea ca dau de prietena ei ca ea fără ea nu vine. Și aș lasa-o de tot dar parcă mă doare încă și nu aș vrea să plec aș vrea să rezolv dar știu ca nu am ce să rezolv dar nu știu ce să fac și cum să fac. Să rămân să încerc să rezolv ceva sau să plec de tot?

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Daca vrei sa continui relatia cu fata asta, va trebuii sa-i ceri sa nu isi mai ia niciodata prietena cu ea, cand se intalneste nu tine, ca a treia persoana nu are ce cauta in relatia voastra, mai ales ca aia conduce tot si isi impune punctul de vedere.

Asta este conditia pe care trebuie sa i-o pui si daca ea accepta, va intalniti si aveti o relatie frumoasa NUMAI voi doi!

Daca apare din senin si prietena ei, atunci ii spui clar in fata sa aleaga cu cine merge: cu tine sau cu prietena ei, fiindca in 3 nu este acceptabil.

| Hyperion7 a răspuns:

Pleacă,e mai bine așa.