| Baschetbalistu_Andrei_1996 a întrebat:

Am si eu o intrebare pentru voi, as vrea si eu sa stiu cum poti aborda o fata in asa fel incat sa se indragosteasca de tine, gen zicala aceea "cum sa o iei o fata". Stiu ca trebuie sa fi tu insusi, dar ce lucruri mai trebuie sa mai faci ca sa faci pe aceea fata sa sta cu gandul la tine si sa inceapa sa te placa?

Răspuns Câştigător
| CaliforniaLA a răspuns:

O complimentezi sincer, cu ce iti place tie la ea, dar vezi sa nu te emotionezi si sa scoti pe gura vreo prostie gen ce dinti frumoși ai. spune-i ca iti place zâmbetul sau ochii, spune-i ca ii apreciezi munca si ca e dedicata, găsești tu, trebuie să fie sincer, exact ce iti place tie la ea

| Baschetbalistu_Andrei_1996 explică (pentru CaliforniaLA):

Multumesc frumos, intr-adevar eu am cunoscut o fata care e indragostita si scopul meu e sa l uita pe el. Insa eu pana acum am complimentat-o cu zametul si cu ochii ei, insa de asemenea si ea m-a complimentat si pe mine de cateva ori. Ce fel de semne sunt acestea?

| CaliforniaLA a răspuns (pentru Baschetbalistu_Andrei_1996):

Semne ca te place, zic eu. Apropie-te mai mult si afla. Sa stii ca sunt fete care plac mai mulți băieți deodată, pe unul mai puțin, pe celălalt mai mult, ai grija sa se îndrăgostească numai de tine.

| OldSoul a răspuns (pentru Baschetbalistu_Andrei_1996):

Sau e un semn ca e politicoasa si ca-ti intoarce complimentul.

| sadrian46 a răspuns (pentru Baschetbalistu_Andrei_1996):

Sunt semne bune.

5 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Nu exista formule fermecate "in asa fel incat sa se indragosteasca de tine" vreo fată. Incearcă să fii original fără imitații