Daca fetei nu ii place K1 de ce vrei sa o duci? Te-ai gandit sa o duci si acolo unde ii place ei? Chiar daca tie nu ti-ar place? Este normal sa se poarte ciudat.Intr-o relatie trebuie sa faci si compromisuri. Daca stii ce sunt alea.
De ce nu o lasi in pace?
Da-i drumul. Fii fericit ca ai scapat de ea si treci mai departe.
Oricum povestea s-a terminat. E ca la film. Simti cand se termina, din actiune.
Chiar vrei sa stai sa vezi tot genericul? Sa il citesti si sa il memorezi?
Deci. Mergi mai departe. Are balta peste.
Uhh, urât, dar nu are niciun rost s-o ignori și să stai supărat. Având în vedere că de la o vreme se poartă ciudat și aseară ai surprins-o cu alt tip, s-a întâmplat ceva în legătură cu ea. Vorbește cu ea, întreab-o ce s-a întâmplat, ce nu merge bine. Lămuriți situația! Succes
Si daca totul merge atat de bine, de ce tipa se comporta asa?
Moare omu' cu tine!
Nu esti tu cumva fata de pe wattpad cu acelasi nume?
Uite, as putea sa spun si eu ca ceilalti „sparge-i dintii!" dar nu merita. Deloc. Cel mai bine e sa o rasplatesti cu aceeasi moneda. O ignori. Stii ce bine merge? Asa am facut si eu cu o prietena care si-a batut joc de mine, zicand ca sunt „saraca". Stii cum venea la mine ca un mielusel sa povesteasca cu mine si eu ii dadeam ignor. Asa fa si tu, sa vezi ce prost o sa se simta. Nu ii spune ca vrei sa te desparti de ea sau chestii de genu asta ca tot tu ajungi cel ranit mai tare. Iesi in oras cu prietenii, dac a aveti prieteni comuni si mai bine ca asa ii poti dovedii ca nu te intereseaza persoana ei. Succes.
Nu, nu sunt eu.
Greseala .
Nu-i bai, eu sunt AllleXandra3 pe watt
Eu cred ca trebuie sa vorbesti cu ea despre situatia asta. Este important ca intr-o relatie sa existe comunicare..si daca nu vrea sa vorbeasca cu tine despre situatie..mai bine te desparti de ea oricat de dureros ar fi.ea umbland si cu alt baiat in acelasi timp cu tine.da de inteles ca nu te iubeste cu adevarat.Parerea mea. SUCCES