| NimeniAltu_9511 a întrebat:

si astept ceva raspunsurii de la voi cum pot sa uit o fata ca tot in gand o port si vreau so uit

Răspuns Câştigător
| rubertzel a răspuns:

Pai... e greu dar obisnuieste si indragostestete sau cauta alta serioswinking

7 răspunsuri:
| M.madallina a răspuns:

Gandeste-te la alta fata.

| ḭṆḠḕṙḀṠ a răspuns:

Pasiunea nu se va stinge de la sine! Mai e mult timp...ai timp sa o uiti

| motanelul a răspuns:

Sa o uiti trebuie sa ai mereu ocupatie:iesi cu prieteni prin cluburi poate vei cunoaste pe altcineva nu sta nikiodata degeaba sterge toate pozele ca ea daca ai si nu te mai gandii la ea.

| Dianna_8523 a răspuns:

Ei bine nu e prea usor precum pare sa uiti pe cineva la care ai tinut f mul.arianta cea mai buna ar fi sa incerc. a te indragostesti de altcinev. nsa nu forta.si in leg cu idul big grin coinakaa.sa`mi dai add ca as vrea sa te intreb cate ceva despre Sighisoar.mersi
:*

| alexandra_3253 a răspuns:

Yuby imi pare rau pentru tine... dar te asigur ca eu o sa te fac sa o uiti... poate nu de tot dar in asa fel inkt sa nu mai stii de ea...pentru ca atata timp cat o sa stai cu mine o sa fiu mereu alaturi de tine si la bine si la raw... te ubelove strucklove strucklove struckkisskiss

| paulaiubitzik a răspuns:

Gaseste-ti alta prietena cu toate ca o so porti mereu in gand, gandeste-te ca poate persoana nu te-a meritat sau poate ca va-ti despartit acum sa nu doara mai tare mai tarziu gandeste pozitiv cu timpul poate o sa uiti bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde cat ai iubit-o, daca ai iubit-o cu adevarat e posibil s-o porti mereu in gand, desi amintirea in timp se estompeaza., ar trebui sa cauti alta fata care sa corespunda visurilor tale si ai sa vezi ca vei uita de tipa cu pricina