anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, am si eu o intrebare si sper sa ma ajutati. Tatal meu imi tot zice ca eu nu ies si eu cu prietenii in mall sau activitati de genul asta.Eu ies afara in fiecare zi la cumparaturi sau sa ma plimb putin prin cartier dar singur.In blocul meu este decat un singur baiat de varsta mea si nu prea ne-am vorbit mai mult ne salutam pe strada sau la lift. La scoala am amici ma inteleg bine cu ei dar nu am prieteni buni decat un asa zis prieten care se da prietenul meu dar eu stiu ca nu este si de fapt se da prietenul meu cand nu are cu cine sa vorbeasca. Eu daca as gasi niste prieteni cu care sa am lucruri in comun si sa fie niste prieteni adevevarati as iesi. Voi ce parere aveti? Multumesc

2 răspunsuri:
| Gahbryella a răspuns:

Pai nu ai de unde sa stii poate ca dupa mai mult timp o sa ii poti considera prietenii tai dar daca tu nu incerci sa socializezi mai mult cu ei nu prea ai cum si tatal tau iti spune asta pentru caeste poate putin ingrijorat.te vede tot timpul singur si e normal sa isi doreasca sa te vada fericit si cu mai multe persoane pe langa tine..nu prea sunt in totalitate de acord cu tine dar ai si dreptate in unele privintehappy..mai tarziu o sa iti fie greu ca nu ai mai multi prieteni si o sa vrei sa dai timpul inapoi si nu o sa mai poti deci profita si bucurate de viata cat mai poti chiar si cu unele riscuri. daca nu risti nu castigiwinking

| AnneRoseRock a răspuns:

Sunt perfect de acord cu tine.

Incearca sa intri in vorba cu baiatul de la tine din bloc.
Poate iese ceva. Nu se stie niciodata pe unde dai de prieteni, plus ca stati si aproape unul de altul.

Ar mai fi si posibilitatea sa iti faci prieteni de la alte clase, dar asta depinde de cat de sociabil esti tu.
Cu putin curaj, noroc si determinare, sunt sigura ca o sa-ti faci un 'cel mai bun prieten'.

Dar sa tii minte ca asta tine numai si numai de masura in care vrei cu adevarat asta.

Sper ca am fost de ajutor.winking