| PoiSoN_6490 a întrebat:

Salut, am si eu o intrebare: Tocmai m-am despartit de prietena mea, in seara asta ea s-a bagat cu alt baiat, dar insista sa ne intalnim undeva mai retras numai eu cu ea, si eu i-am zis sa isi vada de treaba cu baiatu ala, daca tot ea mi-a dat papucii. Ce ziceti am procedat bine?

Răspuns Câştigător
| Bacemi a răspuns:

Probabil si eu as face la fel avand in vedere orgoliul, mai ales daca am iubit fata respectiva. Nu ar mai putea fi vorba de niciun fel de amicitie daca nu a fost sincera cu mine. Si probabil as fi refuzat intalnirea. Insa cel mai bine ar fi sa te duci. Poate auzi ceva ce nu ai fi crezut sa auzi si e de bine. Nu se stie ce gandeste o fata. Poate chiar a tinut la tine si ii pare rau. Poate vrea sa nu ii porti pica. Vezi ce vrea. Cred ca e mai bine asa. Altfel se poate sa nu ti-o ierti niciodata ca nu ai fost si nu ai stiut ce a vrut atunci. O fata de obicei e sincera la un moment dat, apoi se inchide in ea si refuza sa mai spuna ce a gandit inainte. E posibil sa nu mai auzi acele vorbe niciodata daca nu le auzi acum cand ea vrea sa ti le spuna.

4 răspunsuri:
| ionika17 a răspuns:

Chiar nu inteleg de ce mai vrea sa vorbeasca cu tine daca chiar ea te-a parasit. Poate vrea sa iti spuna de a facut asta de vrea sa vorbeasca cu tine.Cred ca ar trebui totusi sa vorbesti cu ea sa stii de a facut aceasta faptahappysucces

| Cretaker a răspuns:

Da, mai bine te duci, vezi ce vr...

...Cristoase,stai putin... nu, NU. E o capcana, clar.

Nu o face.

| rosto a răspuns:

Foarte bine ai procedatwinking sa fie sanatoasa daca a renuntat la tine happy

| pufocila a răspuns:

Da