Buna! Acelasi comportament il vad si eu in Bucuresti. Nu e nici o diferenta. Au un tupeu de nedescris dar stii la cine vad asta? La parinti in primul rand apoi la oamenii din jurul lor, anturajul parintilor. Majoritatea celor care au copii acum, sunt oameni needucati, de la tara, cocalari, care fac o droaie de copii si nu sunt in stare sa se educe pe ei...dar pe copii? Din pacate nu vad o rezolvare a problemei. Poti doar suna la politie cand fac galagie si isi vor lua amenda parintii. Zonele din jurului Bucurestiului sunt acaparate de astfel de specimene, la fel ca si zonele marginase ale Bucurestiului. Cand eram eu mica, cartierul meu si zona in care locuiesc mi se parea ok, nu aveam probleme cu nimeni, nu era galagie, nu nimic. Acum seara de seara e galagie, aud copii urland pana pe la 12 noaptea, minim o data pe luna vine politia fiind ca se bat drogatii prin fata blocului. Aud numai injuraturi si vorbesc despre batai cu sabii si cutite, parca simt ca stau in ferentari, nu in militari.
O sa se aleaga praful de Romania pentru ca din ce in ce mai multi copii se comporta asa din pacate. Ori le vorbesti frumos ori ii poti urmari si le arunci gunoiul in fata portii lor. Si la mine in fata portii au aruncat toti idiotii gunoaie pe care le-am strans, au aruncat apoi alte gunoaie. O sa-i urmaresc intr-o zi si le duc gunoiul inapoi ca e al lor. Niste gunoaie care arunca gunoaie, pacat ca gunoaiele astea pe 2 picioare nu se arunca singure in Dunare.
elena2312131 întreabă: