anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o mica curiozitate si as dori mai multe opinii, mai ales de la cei care aveti copii. In localitatea in care locuiesc s-au mutat foarte multe familii din Bucuresti.Si-au construit vile, au venit cu bani, figuri si fumuri de oras. De cand s-au mutat, au aparut si droaie de kinderi de 8-14 ani care se plimba cu bicicletele pana la 2 dimineata si cu manelele la maxim in niste boxe portabile. Arunca gunoaie peste tot, le vorbesc urat oamenilor pe strada, zgarie masinile parcate si altele. Astazi unul a trecut cu bicicleta, m-a privit fix (eram in curte) si a scuipat guma din gura in poarta mea. Am vrut initial sa ma urc in masina si sa ma duc dupa el dar mi-am dat seama ca risc amenda pentru o palma data unui mucos ordinar. Asa ca am ales sa nu-i fac nimic. Zic de facut pentru ca nu rezolvi nimic cu astia din vorbe. Orice le zici in secunda 2 te injura. Intrebarea mea este, de unde atata tupeu si nesimtire pe generatiile astea de copii? Eu personal la varsta aia nu aveam tupeu sa ridic capul din pamant la un adult, daramite sa-l mai si provoc in felul asta.

2 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Acelasi comportament il vad si eu in Bucuresti. Nu e nici o diferenta. Au un tupeu de nedescris dar stii la cine vad asta? La parinti in primul rand apoi la oamenii din jurul lor, anturajul parintilor. Majoritatea celor care au copii acum, sunt oameni needucati, de la tara, cocalari, care fac o droaie de copii si nu sunt in stare sa se educe pe ei...dar pe copii? Din pacate nu vad o rezolvare a problemei. Poti doar suna la politie cand fac galagie si isi vor lua amenda parintii. Zonele din jurului Bucurestiului sunt acaparate de astfel de specimene, la fel ca si zonele marginase ale Bucurestiului. Cand eram eu mica, cartierul meu si zona in care locuiesc mi se parea ok, nu aveam probleme cu nimeni, nu era galagie, nu nimic. Acum seara de seara e galagie, aud copii urland pana pe la 12 noaptea, minim o data pe luna vine politia fiind ca se bat drogatii prin fata blocului. Aud numai injuraturi si vorbesc despre batai cu sabii si cutite, parca simt ca stau in ferentari, nu in militari.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

O sa se aleaga praful de Romania pentru ca din ce in ce mai multi copii se comporta asa din pacate. Ori le vorbesti frumos ori ii poti urmari si le arunci gunoiul in fata portii lor. Si la mine in fata portii au aruncat toti idiotii gunoaie pe care le-am strans, au aruncat apoi alte gunoaie. O sa-i urmaresc intr-o zi si le duc gunoiul inapoi ca e al lor. Niste gunoaie care arunca gunoaie, pacat ca gunoaiele astea pe 2 picioare nu se arunca singure in Dunare.