Pai poti sa-i scrii un mesaj pe net, in felul urmator: Salut. Am fost prietene atit de bune, si acum mergem pe drum ca doua straine. Cred ca este un lucru destul de stuid sa fim certate. De ce nu am putea incerca sa fim prietene cum am fost pana acum. Imi pare rau pentru ce am gresit si imi cer scuze. Vreau sa stii ca pe mine chiar ma afecteaza faptul ca suntem certate si eu tin mult la tine si chiar vreau sa ne impacam. Astept raspuns, daca esti deacort sa mai dam o sansa prieteniei noastre. Pa pa. Pupici
Pa pa. Sarbatori fericita. Pupici
Pai ai putea sa-i faci un cadou de revelion dragut, si sa-i scrii si o scrisoare in care sa-i zici ca-ti pare nespus de rau si bla bla bla. Si daca nu ai idee ce sa-i iai, iti pot da eu o idee. Ai putea sa cumperi 2 lantujele cu cite jumatati de inima, sau pentru de pus la chei tot doua jumatati de inima. Depinde, sunt foarte multe chestii de acestea. Apoi jumatate o pastrezi pentru tine si jumatate i-o daruesti ei. Si ii zici ca jumatatile acestea vor semnifica prietenia voatra. Crede-ma ca va merge, ca nu cred ca e o persoana fara inima sa nu te poata ierta.
Poti sa ii trimiti o scrisoare in care sa ii spui ca iti pare rau si ca regreti ca nu mai sunteti prietene!
Si pe langa asta poti sa mergi la ea acasa intr-o dupa-amiaza si sa i-o dai personal sau pur si simplu sa i-o trimiti prin posta sau cand o intalnesti pe strada, la scoala.
Sper sa va impacatai!
Succes!
Ar fi buna ideea, dar ea sta vis-a-vis de mine, si iese cu alte fete...etc, si asta e problema, ca ma vad cu ea aproape zilnic!
Pur si simplu du-te la usa ei si pune-i scriosarea la usa! O va gasi!
Si cred ca va aprecia asta!
Bafta!
Pur si simplu sa vorbesti cu ea, singure intre 4 ochii si sa ii spui ceea ce simti!
Diorrus întreabă: