CRED CA GLUMESTI CU MINE. Si eu trec tot a 8a, in a 6a am avut 9. 96 in a 7a am avut 9. 85. Deci eu pe cuvant ca nu mint si pe cuvantul meu de onoare ca m-am simtit ca tine. Eu am mers in a7a la o clasa noua mi-a luat mult sa ma adaptez cu profii si colegii, care evident nu stiu cum faceau ca mai ales o colega de-a mea care e foarte buna la invatatura stia toate raspunsurile iar eu aproape nimic. Mi-a fost greu pentru ca si eu ca tine mai ales la istorie si geografie cand dadeam teste invatam de rupeam insa uitam tot si cu indulgenta imi mai punea 8 sau 9.
ANU ASTA M-AM ADAPTAT, nu am nici o scuza. ASTA IMI SPUN IN CONTINUU, faza e ca mi s-au schimbat multi profesori si imi zic AHH O IAU DE LA CAPAT. Insa imediat ma trezesc si zic FATOOOOO TREZESTE-TE E CLASA A 8A DACA NU FACI NIMIC AICI ATUNCI CAND SI UNDE O SA FACI. Deci acum sunt pregatite psihic si moral pentru noul an si tu si eu avem forte proaspete, o sa vezi ca o sa reusim, ne punem cu burta pe carte, macar acum in clasa a8a care este CEA MAI IMPORTANTA dupa parerea mea. Ne-am distrat anul trecut, ajunge... Nu stiu de ce aveam o poveste asa asemanatoare, insa stiu ca ma intelegi foarte bine cand iti spun ca trebuie sa ne schimbam atitudinea si sa mergem inainte.
ANU ASTA II FACEM PRAF PE TOT... aaa nu pot sa retin, nu-i nimic imi iau pastile de tinut minte si tot invat.
NU TE DA BATUTA SI SUCCES!
Hey! Pai la mediile tale te mai plangi. oricum incearca sa inveti mai mult la biologie. punete bine ca profa. daca doar la bio ai probleme. Oricum bafta!
Pai in primul rand 9 85 nu e o medie mik fata de-a mea 9 40 si nu cred ca te-ai lenevit doar ca a 7-a a fost mai grea decat celelalte mai mici eu sunt tot intra 8-a si nici eu nu prea am incredere in mine dar sunt sigura ca ne vom descurk
Si eu am avut 9. 96 in a cincea, si 9. 85 in a 7 a funny. Nu am insa nici o teama. Media 9. 85 este o medie excelenta si am obtinut-o fara toceala. Nu trebuie sa fii speriata, totul vine de la sine, nu trebuie sa te umpli cu informatii si nu inseamna ca nu ai voie sa mai iesi cu prietenii. Ai o singura copilatie, mai beneficiaza de ea cat mai poti. La biologie nici eu nu sunt bun, nu are nimic logic in ea si totul e toceala, parerea mea. Oricum stai calma ca o sa fie bine. O sa fie si note mai mici si mai mari, in fond toti iau si note mici, nu se poate fara ele, trebuie sa te prinda macar odata profesorul pe picior gresit. Nu te gandi cu teama la noul an, gandeste-te la vacanta de iarna poate o sa iti mai treaca. Succes! Funda?
Buna...deci.si eu aveam aceeasi problema. dar totusi inveti foarte bineeu una vroiam sa fiu cea mai buna din clasa si pentru asta invatam f mult, intr-a 8a, nu pot spune ca nu mai invatam dar ma si distramin ceea ce priveste memoria, incearca sa nu inveti totul ca pe o poezieci cu logica, totusi eu zic ca nu ai de ce sa iti faci griji... aa, si ai grija cu anturajul, poate el te influanteazabafta
Sunt in aceeasi situatie ca tine adica tot in clasa a 8a. Pur si simplu imparte totul in capitole si invata pe rand! Bafta!
In primul rand.ai rezultate destul de bune pentru clasa a7a. dar poate tu nu esti obisnuita cu media asta si te asteptai la mai mult. dar uite ca unii pot fii mai destepti decat tine.nu toti gandim la fel. daca ai vointa de a invata.vei reusii.de exemplu eu sunt a7a. si nu prea invat bine. dar anul asta as vrea sa am si eu o medie acceptabila. numai de tine depinde acum.degeaba parintii te seaca la cap daca tu nu vrei sa inveti.inveti pentru tine nu pentru parintii tai. sper ca ti. a fost de ajutor.
Funda?
9, 85 cat ai avut intra 7 e o medie f f buna!
Si e imposibil sa fii buna la toate materiile si sa iti placa toate
Mie de ex nu imi plac: matem, fizica, chimia Cum nici tie nu iti place biologia.
Insa imi plac:limbiile straine si romana.
Bafta! Fa-ti un program pe care sa incerci sa ti-l respecti (o ora calc si 100 de invatat )
Pa!:*
Buuf, eu pana anul trecut invat mult si bine, am ajuns in Spania mi-am facut prieteni noi, nu mai invatam, nu ma mai duceam la scoala...si la sfarsit am avut de suferit, stiu ca e super sa petreci bine cu prieteni tai si sa nu inveti, dar eu anul asta ma pun bine pe invatat ca daca nu...:S
Buna
Sa nu te temi deloc de clasa a8 a ca e cea mai faina clasa. Cred ca acelea sunt medii foarte bune
Pa
Trebuie sa gandesti pozitiv! Oricum ai medii foarte mari. (Felicitari!) In clasa a 8a se obtin cele mai mari medii, caci profii sunt mai indulgenti.Cu toate acestea, tot intr-a 8a cei mai multi o iau pe cai gresite. Nu trebuie sa faci altceva decat sa iti continui ritualul de pana acum. Parintii tai, cred ca fie sunt mult prea severi daca vor sa ai intotdeauna medii colosale, fie vor sa te impulsioneze sa ai medii din ce in ce mai bune. In orice caz, daca nu prinzi cate un 9, 8 macar cateodata, parca scoala devine plictisitoare.
[Yana]
Vai vai ma copii ce probleme aveti voi cu mediile astea, abia astept sa va vad la facultate cum scoateti mediile astea. Acolo n-o sa va dea nimeni din burta note cum s-a intamplat in generala si liceu, o sa vedeti voi si ganditi-va ca in viata exista lucruri mai importante decat niste medii care nu va asigura deloc un loc de munca, pe nimeni nu o sa intereseze cand veti merge la un interviu de angajare mediile voastre extra bune.
Eu acum am trecut clasa 7 a si am inteles ca este mai greu decat in clasa 8-a.Sa stii ca nu este o medie rea 9. 8.
Apropo si eu in am avut in clasa 5 si 6 media 9. 96
Incearca sa repeti tot timpul si atunci cu siguranta nu vei uita! Fa exercitii in plus singura, nu te limita doar la teme date de profesoara sau profesor (matematica); biologia nu cred ca este mai grea decat materia din clasa a 7-a (din cate imi aduc aminte) faci cu ecosisteme etc, asa ca nu ai de ce sa iti faci griji!
anonim_4396 întreabă:
Twister09 întreabă: