| marinica93 a întrebat:

Salut,am si eu o nelamurire,de ceva timp imi place mult de o fata si mereu ne tineam in brate desii nu eram impreuna,ne pupam ( pe obraz ) vorbeam zilnic iar de fiecare data cand era vb sa fim impreuna, gasea mereu texte cum ar fi " pfff ce chestie zici si tu" sau intr-o zi ii zice un prieten ca de ce nu suntem impreuna ca ne sta bine, la care ea " toti baietii sunt prosti", de ceva vreme nu prea mai da semne de viata, dar un prieten mi-a spus ca daca o intrebam eu intre 4 ochi daca vrea sa fie cu mine ar fi aceptat, credeti ca mai am vreo sansa? eu sunt mai timid de felul meu...Astept raspunsuri. Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| Letty18 a răspuns:

Pai din ce ai spus tu aici mi-a lasat impresia ca ea nu ar vrea o relatie si doar un amic care sa ii fie aproape. Dar lasa rusinea deoparte si intreab-o daca ar vrea o relatie vezi ce spune si eahappy. Succes

2 răspunsuri:
| TURCUL0001 a răspuns:

Cauta-o si spune-i ce simti, poate zicea si ea asa doar sa nu para ca te place sau sa nu o iei in ras. Intreab-o ca nu mai ai nimic de pierdut vorba celor care au comentat. Bafta!

| abracadabrism a răspuns:

Imi pare rau sa ti-o spun, ti-ai pus in card cu un player (sau viitor, depinde cati ani aveti). De regula asta inseamna ca tipa urmareste ceva de la tine, in general sex, dar nu cred ca se pune problema aici. Poate ca se plictiseste si are chef de "joaca". Ideea e ca ar trebui a o intrebi intre 4 ochii. Daca nu vrea o relatie ura si la gara! Da-i cu flit, ca o sa te abureasca asa o perioada de timp, tu o sa incepi sa pui suflet si s-ar putea sa ramai cu ochii in soare. Daca nu vrea nu e sfarsitul lumii! Sa nu iti fie rusine sau mai stiu eu ce, nu are rost. Cu rusinea mori de foamelaughing! BAFTA!