| valy a întrebat:

am si eu o problema.alaltaieri am visat ceva, si nu stiu daca e ceva de bine sau nu.am visat ca eram la biserica alaturi de prietena mea, ea in rochie de mireasa eu in costum de mire in fata preotului si m-am trezit inainte de momentul raspunsului, si eu m-am gandit ca daca ii spui acest vis, dar cand a auzit a spus ca nu este ceva de bine, dar nu mi-a spus exact ce se presupune ca se intampla.la fel a spus si sora mea...
Daca stiti despre ce este vorba iluminati-ma si pe mine va rog

5 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

De pe www.dezlegareaviselor.ro am aflat:
Interpretare vis - Mire/mireasa
-capacitate de a-ti asuma responsabilitati sociale, nevoia de a te supune unor reguli deja incetatenite sau impuse prin traditie.

| Aηηy a răspuns:

Stiu ca atunci cand visezi nunta inseamna moarte, iti moare cineva drag da nu vreau sa te speri oricum nu o sa se intamplewinking.

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

N-are nicio treabă. O iubeşti tu prea mult pe prietena ta, doar atât happy
Spor!

| Fifylici a răspuns:

Pai in general e de rau
si eu am visat-o pe sora-mea in rochie de mireasa in fata altarului cu iubitul ei iar eu la nunta lor plangeam si nu eram de acord si a 2-a zi i-a murit iubitul sau l-am visat pe fratemiu ca tot asa se insura a2-a oara si cumnata-mea si spuneam dar parca v-ati mai cununat inca odata si o mei eveti si pe Esther(nepoata-mea) cum vine asta
si saptamana viitoare a facut acident cu avionul...deci concluzia e ca nu se intampla ceva de bine
in cazul tau s-ar putea sa fie diferit las' ca tu si iulia o sa fiti bine pana la adanci batranetii ins chimb s-ar putea sa mor eu s-au sa mi se intampla ceva mai sti...
bafta!
P. S stiu ca o sa iau un stupiiid mare si frumos!:-P

| Michisor a răspuns:

Pai ori moare ea sau tu [doamne fereste] ori e de bine in general daca te visei la propia nunta e semn rau darr ar fi cel mai bine sa nu crezi in astea sunt doar superstiii nimic altceva. intr'adevar unele chia st reale dar majoritatea st doar cuvinte scrise pe net sau in carti.:d