Asa eram si eu la ani tai. Aveam 12 ani si cine ma vedea sp ca sunt mult mai mare. Dar draga mea nu iti face griji.Este un mare avantaj sa fi inalta.Fetele inalte sunt cele mai frumoase.Sa nu uiti asta. Unele fete si-ar dorii sa fie ca tine insa, nu pot.Si eu imi faceam griji inainte dar apoi mi-am dat seama ca este cel mai bine sa fi inalta.Mai ales daca mai ai si un corp frumosPoti sa ajungi si fotomodel.Si asta numai pentru ca esti inalta.Asa ca nu mai fi trista. Te inteleg.Eu chiar si plangeam inainte din cauza asta dar acum sunt mandra ca sunt inalta.
O sa cresti pana la la 16-17 ani in inaltime.Eu am 1.70,si imi chiar imi pare bine ca sunt asa.Nu'ti mai face griji! invata'te sa te iubesti asa cum esti! Cine te place te place si inalta, trebuie doar sa inveti sa iti pui in valoare inaltimea
Succes!
Chiar ar trebui sa te bucuri ca esti mai inalta ca ceilalti. Cand o sa mai cresti o sa te dezvolti mai frumos, o sa capeti forme...be happyyy
Eu am aceeasi varsta 1.65 si 47 kg si nu ma consider prea inalta...Stai flex nu o sa treci de 2 m
De ce te stresezi? Fetele inalte sunt foarte apreciate. O sa mai cresti pana la 1, 75 cred... dar e foarte bine! Nu inteleg de ce esti trista pentru ca esti inalta...
Multe fete ar vrea sa fie inalte si nu sunt... Daca ''prietenii'' tai iti sunt cu adevarat prieteni te accepta asa cum esti cu toate ca inaltimea nu e un defect... uneori este chiar un avantaj pe care nu toata lumea il are!
Salut...Eu am 12 ani si tot 1.63. Nici eu nici prietenii mei nu cred ca sunt prea inalta...In concluzie...nu te stresa... pupici:*
Eu am 12 ani si am 1.66, deci nu te speria.in plus, daca mai cresti pana la 1.70 poti deveni model.
Eu am 13 ani si am inaltime 1. 68 si toti baieti pe care ii cunosc mi-au zis ca arat foarte bine pentru varsta mea! nu trebuie sa te simti in plus ar trebui sa fi mandra...eu am 50 de kg si vreau sa slabesc ...si toti imi zic ca par de 16 ani si nu ma simt prost ma simt foarte bine cand colegele mele sunt mici si urate si eu sunt diferita nu-i lua in seama pe cei care zic asta! si daca chiar vrei sa numai crest fa sporturi gen : gimnastica sau orice altceva care te pastreaza scunda ori cauta niste pastile nu stiu
Poate ai putea sa ajungi model. gandeste-te. chiar se cauta fete tinere si inalte. si nu'ti fa griji, asa sunt si eu. 13 ani si 1, 63 inaltime si ma simt bine. si daca tatal tau are 1, 81 e clar pe cine ai mostenit in familie, si chiar daca vei mai creste, va fi chiar in avantajul tau ~ bani mai putini pe pantofii cu tocuri. Adica, uita-te cate fete sunt pe tocuri doar ca sa fie inalte pentru ca nu au mai crescut. Nu privi doar partile rele, gandeste-te si la cele bune.
Daca ai 1. 63 si 46 kg e cam o problema ar trebui sa ai 50 kg aproximativ sincer esti foarte inalta eu am 1. 50 13 ani
Nu trebuie sa iti faci griji, ai 13 ani, iar la 1, 63 si 46 kg nu este nimic iesit din comun, eu de exemplu am 13 ani si 1, 69 si sunt abia a 4a din clasa la inaltime (dintre fete). Cea mai inalta fata din clasa are 1, 73 si e cu cateva luni mai mica decat mine Ar fi mai bine sa te bucuri ca esti inalta Sau poate tu ai o dezvoltare mai rapida, iar ceilalti te vor ajunge mai tarziu din urma Deci stai linistita, nu esti singura si cu siguranta nu e nimic iesit din comun! pa :X
Salut! Eu o sa fac in august 12 ani si am 1.70 si 54-55 de kg. Fetele inalte sunt apreciate.
Prietenii mei cred ca sunt foarte inalta, dar mie imi place sa fiu asa.
Nu te stresa! Nu este ceva iesit din comun.Cum a mai spus cineva, nu trebuie sa dai multi bani pe tocuri, unele ar vrea sa fie inalta ca si tine, dar nu pot.
Iti doresc numai bine
Eu cred ca e bine sa fi inalta si oricum tu nu esti prea inalta
am si eu o intrebare pentru ceilalti eu am 1, 63 si am 13 ani o sa ma mai inalt mama e ca mine de inalta iar tata are 1, 85 eu seman foarte mult cu tata dar o sa ma inalt ca el? va rog ajutati-ma
mersi anticipat va pup
Draga, nu o sa cresti asa de mult. Doar ai avut o crestere mai rapida. Si in clasa mea era o fata mai inalta, cam de 1, 67. Dar am ajuns-o cu timpul. Si nu te apuca sa gasesti metode de a stopa creserea. Ar fi cea mai mare prostie, din punctul de vedere al sanatatii pentru ca se deformeaza oasele.Deci calmeaza-te. Nu e grav. E ceva normal
Pai eu zic ca o sa stacnezi, dar nu te supara ca iti zic dar daca o sa stacnezi mie mi se pare ca o sa fi un pic cam scunda la 1.63 deoarece baietii cresc mai tarziu si de aceea ti se pare tie ca esti inalta dar nu esti o sa vezi ca la liceu u o sa te mai inalti max 4 cm si baietii o sa fie de 1, 90
user449549 întreabă: