| Alexpep a întrebat:

Am și eu o problema, am abordat acum câteva zile o fata pe Facebook, am vorbit cam 2 zile pe messenger după care i-am zis sa ne vedem la un suc, din păcate mi-a zis ca e drăguț din partea mea dar nu, am zis ok, asta e, dar în aceeași zi seara mi-a dat mesaj, și ieri la fel, mi-a dat mesaj și acum nu știu ce sa cred, sa o mai întreb odată dacă vrea sa ieșim?

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| OldSoul a răspuns:

Nu!

Vorbeste cu ea normal, nu mai insista cu invitatia.

Vorbeste pana e posibil sa bata ea unele apropouri.

Eventual, daca nu o face, poti spune ceva gen "Hey, eu ies maine prin centru sa beau un suc. Hai si tu daca vrei"

De retinut, trebuie sa formulezi in asa fel incat sa nu o rogi, sa nu te milogesti pentru a obtine aceea intalnire, multi gresesc aici, ea nu-ti face tie un serviciu daca accepta sa vina la un suc, deci, de ce te-ai ruga? Pana la urma scopul e sa va relaxati, sa va simtiti bine, amandoi vreti asta, comporta-te ca atare.
Daca ceri o intalnire ca un milog, o vei face sa creada ca te vei comporta la fel si la intalnire, iar asa, va evita sa accepte intalnirea deoarece s-ar pune singura intr-o situatie penibila.

Asa, acum ca am precizat cum se face invitatia, putem revenii la raspunsul ei.
Acum, exista mai multe posibilitati, dar, sa renuntam la cele derivate.
Prima posibilitate, accepta sa vina, in cazul acesta, ii spui ora, incercati sa cadeti de comun acord asupra orei si a locatiei.
Pe cat posibil, propune tu si locul si ora.

A-2-a posibilitate, este un refuz, fie e un refuz simplu, fie este insotit de o scuza penibila.
Daca e un refuz simplu si sec, ei bine, nu trebuie sa spui nimic.
Aici multi prefara sa insiste, sa ceara explicatii, ei bine, tu sa nu faci aceasta greseala, deoarece vei parea disperat.
Sa revenim la eventualele raspunsuri.
Aici sunt mai multe posibile situatii, fie vine cu o completare, in care iti spune de ce nu poate sa vina, fie nu mai zice nimic (in cazul mesajelor) sau te intreaba daca o mai auzi (in cazul apelurilor).
Acum, daca vine cu un motiv, iti voi spune mai jos ce sa-i spui.
Daca nu iti mai zice nimic (in cazul mesajelor) o intrebi sec daca e bine, desi, cel mai adesea inseamna ca nu e interesata de tine.
In cazul apelurilor, cand va vedea ca nu zici nimic, va intreba daca mai esti acolo, daca o auzi, in situatia asta ii spui sec "Da, te ascultam" acesta e momentul in care vine ea cu explicatia.
Cam asa decurg lucrurile cel mai adesea, trebuie sa ai doar rabdare.
Bun, acum, dupa ce ti-a explicat de ce nu poate sa vina, nu mai ceri alte explicatii, nu mai vorbesti aiurea, insa, ii spui "Bine, lasam pe alta data, dar de data asta trebuie sa propui tu".

Acum, odata ajuns aici, deja incepi sa ai idee despre ce trebuie sa faci.
Daca a incercat sa se scuze din proprie initiativa, cel mai adesea, inca mai ai sanse, poti continua cu conversatia, trebuie doar sa fii precaut pana la urmatorul pas.
Daca a evitat sa-ti ofere o explicatie, inseamna ca nu e interesata de tine, in acesta caz trebuie sa pastrezi discutia scurta si seaca, va disparea de la sine.

Sunt multe vorbe, multe sfaturi, trebuie doar sa stii cum sa formulezi, cum sa te comporti.

3 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Daca as baga in seama pe toti baietii care imi dau mesaje si ma invita la suc laughing
Crezi ca fetele sunt proaste si ies asa cu oricine le da mesaj pe Facebook? E evident ca dati mesaje la 10-20 sau mai multe si asteptati sa va raspunda una.
Daca va stiti si in viata reala s-ar putea sa aveti o sansa, dar asa online crede-ma ca o fata cu capul pe umeri nu o sa accepte, cel putin nu asa dintr-odata.
Fata te-a refuzat din start, apoi s-a mai gandit putin si poate vrea doar sa vorbiti, nu te astepta sa iasa cu un necunoscut dupa 2 zile.

| RAY a răspuns:

Da,doar ca pari a fi disperat

| Violleta2022 a răspuns:

Ii place sa flirteze (joace) cu tine si atat.
Da-i pace, este una din copilele care asta fac, trateaza baietii ca pe papusi!