Si eu am frica de intuneric si de aceste lucruri stranii cum zici tu. Nu prea ai ce sa faci, eu am peste 20 ani si tot nu cred ca se poate vindeca. E pur si simplu in natura ta.
Când eram copil, la țară, la bunici, m-au dus de mi-a turnat cositor o bătrână fiindcă mă speriasem foarte tare din motive pe care nu le mai țin minte. Ar fi bine dacă ai găsi pe cineva care știe s-o facă. Poate părea doar o superstiție dar a funcționat la multă lume, vezi și ce povestește tipa asta aici
http://clubenigma.ro/experiente-inedite-turnatul-de-cositor/
Daca esti tipul religios, fa-ti o cruce pe perna, inchina-te noaptea si nu o sa mai ai probleme.
Daca nu prea crezi in zeitati, inchide lumina, du-te in pat si de fiecare daca cand vrei sa deschizi ochii, sau cand ai senzatia ca vrei sa verifici ce s-a auzit, ce se intampla, prefate ca nu auzi sau vezi nimic. Nu iti mai deschide ochi o data ce i-ai inchis. Frica ta nu dispare pentru ca tot o alimentezi cu atentie. Ignoro si o sa dispara in timp scurt.
Cand eram mic, 4-5 ani imi era frica de vampiri ca ma uitam la scooby-doo si mi-era frica sa ma uit pe geam.M-a dus mama la o batrana mi-a facut nu stiu ce cu niste prosoape nu mai tin kinte si gata.Eu am 14 ani aproape si am unele momente dar nu are nimic.
Eu spre exemplu dorm pe o parte cu patura intre picioare si tinand-o in brate.Nu stiu daca anuta cu ceva dar eu dorm bine.
Mai conteaza daca ai 17 ani si ti-e frica de intuneric? Nu are nimic
Andrei67y5 întreabă: