| catalin1948 a întrebat:

Salut am si eu o problema, am avut o relatie de 1an si 9luni pana astazi cand am fost anuntat de fosta ca nu mai vrea sa fim impruna.Acum nu stiu ce sa ma fac ca am iubit-o si o iubesc in continuare, ce pot face sa ma impac cu ia sau macar sa o uit?

Răspuns Câştigător
| AshEldo a răspuns:

Relatia voasatra dureaza de ceva timp(inseamna ca v-ati simtit bine impreuna), ce a determinat-o oare sa faca acest lucru? Tu ai iubit-o si o iubesti inca, dar oare ea ce simnte(te-a iubit oare vreo data?)Sincera sa fiu eu nu as rezista atata timp langa o persoana pentru care nu simt nimic.Totul este bine si frumos si apoi dintr-o data ti se taie filmul.Nu doresc sa-ti distrug orice speranta dar probabil s-a indragostit de altcineva(dragoste la prima vedere)sau pur si simplu nu se mai simnte in stare sa puna suflet in aceasta relatie, poate trece prin momente mai grele(alta explicatie n-am). Ai putea sa o intrebi macar motivul pentru care a dorit sa puna punct acestei relati, poate poti schimba ceva. Daca e indragostita de X incearca sa o uiti(ar fi cel mai bine pentru amandoi)Uita-te in jurul tau, mai sunt si alte fete(in una dintre ele vei gasi si marea ta dragoste cu siguranta, doar deschide bine ochii). Eu iti tin pumni si rog norocul sa fie de partea ta.

4 răspunsuri:
| Urzică a răspuns:

Mai bine uit-o.
Tu nu esti ceva de aruncat ci esti o fiinta umana! Viata merge mai departe chiar daca e grea, dar trebuie sa ne acomodam.
Poate acea fata nu era pregatita pentru o relatie.Eu nu pot sa ghicesc ce se afla in sufletul ei.Sunt sigura ca si ea sufera precum suferi tu, dar poate tu suferi mai mult din pricina ca ai pierdut-o.
Tu ce crezi? Ca ea nu o sa-si refaca viata cand o sa fie pregatita?
Ba da pentru ca toata lumea are nevoie de alinare dar poate nu ai fost tu acea persoana.In viata sunt urcusuri si coborasuri pe care noi am vrea sa trecem repede de ele, dar viata ne comanda sa stam si sa le gandim pentru a face o treaba cat mai buna.
intr-o relatie e nevoie de iubire. Poate ea nu te-a mai iubit. Tu ai fi vrut ca ea sa sufere stand langa tine?
Sunt sigur ca daca inca o iubesti ii vrei binele.Las-o sa-si refaca viata langa alesul ei si tu o sa-ti gasesti o persoana care sa merite sa stai langa ea si sa-i alini durerile.

"Ai o singura viata, pretuieste-o"
Imparte-ti viata cu cineva la care intr-adevar ti si sunt sigura ca nu e usor sa treci peste o despartire, dar nu e sfarsiul lumii.

Tu cred ca meriti ceva mai bun.

Sper sa ti cont de sfaturile mele.

Funditaa?

EuSiAtat

| ramitzu a răspuns:

Ca sa te impaci nu poti sa faci nimic. trebuie sa lasi sa vina asta de la ea... ca sa o uiti. trebuie sa iti gasesti pe altcineva la care sa iti concentrezi atentia... e cea mai buna solutie. In cazul in care vrea sa se intoarca la tnh. fa-o sa relizeze ca a gresit. si fii atent sa nu pui din nou suflet.winking succes

| catalin1948 explică:

Asta ma doare si pe mine cel mai rau, am iubit-o enorm si inca tin la ea, mama m-a intrebat ca sunt fata sau baiat? ca am plans pentru ea, asta este greseala mea pun prea mult suflet intr-o relatie si iubesc cu toata finta mea

| raluca_6947 a răspuns:

Parerea mea este ca nu poti sa faci nimic, ca sa o uiti nu stiu, ocupati timpul cu altceva...parerea mea este ca timpul le rezolva pe toate.