| Florin123q a întrebat:

Salut, am si eu o problema, am avut o relatie pana acum doua luni, a fost scurta dar pur si simplu m-am indragostit iremediabil, ne-am despartit pe motivul " plec la facultate" desi amandoi mergeam, o scuza penala, dar nu pot sa nu ma gandesc la ea, am seri in care o visez, orice melodie ascult ma gandesc la ea, am impresia ca o vad pe strada, vreau sa-i dau mesaj sa vorbim, dar stiu ca pentru ea s-a terminat, ea ultima data a spus ca inca ma iubeste dar pentru ca va fi distanta intre noi nu putem fi impreuna, ce sa fac? Parca nu imi vine sa ies din casa, cand ma urc in masina ma uit la scaunul din dreapta si ma gandesc la ea, ce dracu sa fac sa nu ma mai gandesc la ea? Fiind intr-un oras mic pe unde merg imi aduc aminte de momentele frumoase.
Ce sa fac? Mi-e teama sa intru intr-o relatie pentru ca voi ramane tot cu gandul la fosta...Sunt o fire sensibila, pun foarte mult la suflet legat de relatii si de tot ce fac, unii imi spun ca am degeaba 21 de ani pentru ca nu am aflat cat de perversa poate fi lumea si ca inca cred in "iubire" dar mai bine raman singur decat sa am relatii de gura lumii.Revenind la subiect ce dracu sa mai fac sa o uit?

2 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns:

Încearcă să îți găsești o ocupație, ceva care să îți ocupe timpul.
Dacă ai poze cu ea sterge-le, încearcă să îndepărtezi tot ce îți amintește de ea.
Cu timpul o vei uita.

| Florin123q explică (pentru Andreeush):

Problema e ca sunt la facultate și mai și lucrez, cum sa spun mâinile merg dar gândul mi e la ea... Aici e problema sad